بررسی اثر بخشی بهسازی و توسعه سازمانی بر کارکنان آموزش و پرورش

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری علوم تربیتی مطالعات اجتماعی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESPCONF10_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 48
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عادل زاهد بابلان

استاد گروه علوم تربیتی دانشگاه محقق اردبیلی ایران

رباب ارجمند زرگر

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش و بهسازی منابع انسانی ،دانشگاه محقق اردبیلی، اردبیل

چکیده

بهسازی و توسعه سازمانی کارکنان یکی از اهداف مهم سازمان ها می باشد و همیشه براین باور و بر این تبلیغات استوار استکه بهره وری در گرو کارکنان تحصیل کرده و توانمند می باشد و بر این مهم هزینه گذاشته می شود.توسعه سازمانی و بهسازیسازمانی در آموزش و پرورش یکی از پیچیده ترین وظایف در اداره امور هر سازمان و به ویژه در مدیریت نیروی انسانی است و پساز نظام جذب، نظام بهسازی و به کارگیری مناسب منابع انسانی قرار دارد. در حقیقت توسعه سازمانی از مهم ترین اقدامات و برنامههای هر سازمانی بوده و باعث توانمندی نیروی انسانی موجود شده و موفقیت های آتی را تضمین می کند. توسعه و بهسازی سازمانیباعث بینش و بصیرت عمیق تر دانش و معرفت بالاتر و توانایی و مهارت بیشتر انسان های شاغل در سازمان برای اجرای وظایفمحول شده و در نتیجه موجب نیل به هدف های سازمانی با کارآیی و ثمربخشی بهتر و بیشتر است. سازمان ها امروزه در محیطیکاملا رقابتی که همراه با تحولات شگفت انگیز است باید اداره شوند. در چنین شرایطی مدیران فرصت چندانی برای کنترل کارکناندر اختیار ندارند و باید بیشترین وقت و نیروی خود را صرف آموزش و بهسازی و توسعه سازمانی گذاشته و تفویض اختیار گردد وسایر وظایف روزمره را به عهده کارکنان بگذارند. هدف این پژوهش بررسی اهمیت توسعه و بهسازی سازمانی است و به روشتحلیلی توصیفی و مبتنی بر مطالعه کتابخانه ای است. در ابتدا تعریفی از توسعه سازمانی ارائه می شود، سپس در ادامه با توجه بهمبانی نظری و پیشینه تحقیق به بحث و نتیجه گیری می پردازیم .

کلیدواژه ها

توسعه سازمانی،بهسازی،تغییر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.