تقابل بازاریابی-حسابداری، رویکردی فلسفی و تئوریکی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی نوین در حسابداری
  • کد COI اختصاصی: NCARA02_091
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 135
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی مران جوری

استادیار گروه حسابداری، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس، ایران

منیژه کردمنجیری

دانشجوی دکتری، گروه حسابداری، واحد چالوس، دانشگاه آزاد اسلامی، چالوس ، ایران

چکیده

هدف مهم این موضوع خاص کمک به متون تحقیقات بین رشته ای در مورد بازاریابی و حسابداری است. این همچنین از نقطه نظر عملی مهم است زیرا کارکرد بازاریابی و حسابداری اغلب تحت حمله شرکتها هستند. با توجه به پژوهشهای قبلی و کمکهای فردی در مورد این مسئله خاص، ما سه موضوع مهم مربوط به تقابل بازاریابی و حسابداری را که از چشمانداز تجاری تغییر یافته شناسایی کرده و در موردش بحث نمودیم:توسعه تقابل بازاریابی و حسابداری با شامل نمودن و اداره کردن جنبه های کیفی مهم، توسعه تقابل-بازاریابی با اداره نمودن و درگیر کردن مسائل و فرآیندهای درون سازمانی و توسعه یتقابل بازاریابی-حسابداری با آنالیز تبدیل از فرآیندهای خلق ارزش به بعد پولی، ما درباره اینکه مدل(های) نظری اساسی بازاریابی و حسابداری، چگونگی فرموله کردن مسائل را تحت تاثیر قرار خواهد داد، بحث کردیم. حسابداری مدیریت با چالش توسعه روشهای جدید به یک چشمانداز تجاری تغییر یافته مواجه است. ما همچنین به بازاریابی بسیار مناسبی نیاز داریم که قادر به فرموله کردن نیازهای مورد نظر باشد.

کلیدواژه ها

تقابل حسابداری-بازاریابی، روابط درون سازمانی، شبکه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.