ایجاد فرصت های مشارکت در برنامه های آموزشی و درسی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم تربیتی، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: ARSEP13_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 218
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، سمنان، ایران
چکیده
ایجاد فرصت های مشارکت در برنامه های آموزشی و درسی برای دانش آموزان به عنوان یک رویکرد موثر در تقویت فرایند یادگیری و توسعه مهارت های آنها مورد توجه قرار گرفته است. این رویکرد، به دانش آموزان امکان می دهد تا به صورت فعال در فرایند آموزش شرکت کنند و نقشی فعال در تصمیم گیری های مربوط به درس ها و برنامه های آموزشی خود داشته باشند. با ایجاد فرصت های مشارکت، دانش آموزان می توانند از طریق بحث و تبادل نظر با همکلاسی ها و معلمان خود، نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند و راهکارهای بهبود یادگیری خود را پیدا کنند. همچنین، این فرصت ها باعث افزایش انگیزه و مشارکت فعال در فعالیت های آموزشی و درسی می شود. ایجاد فرصت های مشارکت در برنامه های آموزشی و درسی همچنین می تواند بهبود محیط آموزشی و تعاملات درون کلاسی را به همراه داشته باشد. با ایجاد فرصت های مشارکت، دانش آموزان می توانند با یادگیری از همدیگر و تبادل تجربیات، رویکردها و روش های مختلف یادگیری را تجربه کنند. این تعاملات باعث ایجاد همبستگی و تعامل بیشتر درون کلاسی می شود و باعث افزایش توجه و تمرکز دانش آموزان در فرایند یادگیری می شود. همچنین، با مشارکت فعال در برنامه های آموزشی، دانش آموزان می توانند توانایی های اجتماعی و همکاری را تقویت کنند و مهارت های لازم برای موفقیت در زندگی را بیاموزند. به طور کلی، ایجاد فرصت های مشارکت در برنامه های آموزشی و درسی نقش مهمی در توسعه کامل دانش آموزان و بهبود فرایند یادگیری آنها دارد.کلیدواژه ها
مشارکت در یادگیری، بهبود یادگیری، تعامل درون کلاسیمقالات مرتبط جدید
- فناوری های نوین در آموزش: تسهیل یادگیری یا ایجاد شکاف دیجیتالی؟
- تعارض و همگرایی توسل به اصل ضرورت نظامی در شرایط اضطراری: بازنگری حقوق بشردوستانه در درگیری های مسلحانه
- Using Renewable Energy For Sustainable Port
- حق بر حریم خصوصی در فضای مجازی با تاکید بر قوانین ایران و اروپا
- تاثیر هوش مصنوعی بر عدالت در حقوق بین الملل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.