مطالعه موردی ارزیابی کیفیت سود:(صنعت محصولات شیمیایی و صنعت خودرو و ساخت قطعات)
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی حسابداری, مدیریت مالی و سرمایه گذاری
- کد COI اختصاصی: CAFM01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1202
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت مالی
کارشناسی ارشد مدیریت مالی
چکیده
اگرچه تحقیقات آکادمیک، ارائه رویکردهای متفاوت اندازه گیری کیفیت سود را بهبود می دهد، اما هیچ رویکرد واحدی برای اندازه گیری کیفیت سود وجود ندارد که مورد توافق عمومی باشد. هدف کلی ارائه نتایج این مطالعه تجربی، اندازه گیری کیفیت سود در شرکت های پذیرفته شده در بازار اوراق بهادار تهران (صنعت مصولات شیمیایی و صنعت خودرو و ساخت قطعات) در دوره زمانی سالهای 1382-87 می باشد.چنانچه همسانی کاملی در بین سه دیدگاه کیفیت سود (دیدگاه لئوز، بارتون و پنمن) وجود داشته باشد برای رسیدن به معیار واحد در اندازه گیری کیفیت سود می تواند در تصمیم گیری های سرمایه گذاران، مدیران و ... مؤثر باشد.همچنین این تجزیه و تحلیل می تواند برای رسیدن به ارزیابیکیفیت سود مورد توافق کمک شایانی باشد. و چنانچه این چنین نباشد، کیفیت سود سئوال برانگیز خواهد بود و نیاز به تجزیه و تحلیل و تحقیقاتبیشتر در این زمینه احساس می شود. یافته های تحقیق نشان می دهد دیدگاه های متفاوت کیفیت سود ارزیابیهای متفاوتی را بهمراه دارد. چنانکه مقدار یکی از معیارهای کیفیت سود با معیار دیگر آن متفاوت باشد استفاده کنندگان از این معیارها نمی توانند در تصمیات خود بر آنها اتکاء کنند. پس استفاده کنندگان قبل از هر استنباطی لازم است از معیارهای بیشتری برای ارزیابی کیفیت سود استفاده نمایند.کلیدواژه ها
کیفیت سود، ارزیابی، تجزیه و تحلیل مالی، بازار اوراق بهادارمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.