بررسی تاثیر عرض نوارها بر رفتار میراگر فولادی شکافدار بهبود یافته با مکانیزم اصطکاکی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU03_1782
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 100
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-سازه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایران
استادیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه، مراغه، ایران
چکیده
مطالعات قبلی نشان دادند اگرچه ظرفیت اتلاف انرژی پلاستیکی میراگرهای مختلف صفحه فولادی شکافدار توسط نتایج آزمایش اثبات شده است ولی شکل پذیری میراگرهای صفحه فولادی شکافدار به دلیل آسیب پذیری انتهای نوارها در برابر شکست محدود است . برای غلبه بر اشکالات ذکر شده، نوآوری هایی برای تحقق پیشرفت های عملکردی میراگرهای صفحه فولادی شکافداربه کار گرفته شده است . برای پر کردن شکاف دانش بالا و دستیابی به پیشرفت های عملکردی میراگرهای صفحه فولادی شکافدار نوع مهاربندی ، این مطالعه در نظر دارد تا عملکرد هیسترزیس یک میراگر ترکیبی جدید مهاربندی شکل دارای صفحات فولادی شکافدار را توسط مکانیسم اصطکاک بهبود بخشد. توجه شود که منطقی بودن استفاده از مکانیسم اصطکاک برای افزایش اتلاف انرژی و شکل پذیری اجزای مختلف اتلاف انرژی توسط مطالعات گسترده توجیه شده است . در مطالعه حاضر، یک میراگر ترکیبی از نوع مهاربندی پیشنهاد شده است . در یک مطالعه عددی توسط نرم افزار آباکوس مدلهای اجزای محدود دقیق که می توانند پاسخ های آزمایشی را بازتولید کنند، توسعه یافته اند، بطوریکه بعد از اعتبار سنجی مدل عددی ، چندین نمونه با پیکربندی های هندسی مختلف مدلسازی و تحلیل شد و رفتار هیسترتیک و همچنین مکانیسم حمل بار نمونه ها به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت . چندین مدل متفاوت با تغییر عرض میراگر مدلسازی شده است که نتایج حاصل از مقایسه ی آنها نشان داد. با افزایش ۱۰ میلی متری عرض مقدار مقاومت ۵۱ درصد افزایش می یابد. همچنین با افزایش ۱۰ میلی متری عرض مقدار ظرفیت جذب انرژی ۴۳ درصد افزایش می یابد.کلیدواژه ها
صفحات شکافدار فولادی ، میراگر اصطکاکی ، اتلاف انرژی هیبریدی ، تحلیل اجزای محدود، بارگذاری چرخه ای .مقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و میزان انطباق آن با اصول (معماری دوره صفوی سبک اصفهانی)
- تحلیل رویکرد دکترین های تخصصی در حفاظت از میراث جنگ
- مطالعه گنبدخانه تاج الملک با تاکید بر شناسایی مصالح و آسیبهای رطوبتی
- ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر روند فرسایش بافت تاریخی و ارائه راهکارها (نمونه موردی محله یونجالیق ارومیه)
- آسیب شناسی و طرح مرمت بافت تاریخی محله جلفای اصفهان با تاکید بر محله میدان بزرگ جلفا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.