بررسی طرح های تصدیق برای سیستم های اطلاعات پزشکی ازراه دور

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری اطلاعات و شبکه های کامپیوتری دانشگاه پیام نور
  • کد COI اختصاصی: PNUNCIT01_029
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 669
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آسیه گلناری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات

محمدنبی رضایی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع

چکیده

پزشکی از راه دور، علم و تکنولوژی مدرنی است که به پزشکان این امکان را می دهد تا بیماران خود را از راه دور، از طریق کامپیوتر وشبکه های ارتباطی چون اینترنت، ویزیت و درمان کنند و تصویر و صدای بیمار، علائم حیاتی و حتی پارامترهای تخصصی لازم را دریافت وتوصیه های لازم را صادر کنند. در این راستا به منظور حفظ اطلاعات محرمانه ی بیمار مانند، شماره تلفن، شماره ثبت پزشکی، اطلاعاتپزشکی و غیره یک طرح تصدیق امن نیاز می شود. طرح تصدیقی که، دو موضوع مهم امنیت و محرمانه ماندن اطلاعات را، در سیستم های اطلاعات پزشکی، فراهم کند. ما در این مقاله مروری بر پنج طرح تصدیق می کنیم و با بررسی طرح ها اثبات می کنیم که همه آن ها دررسیدن به تصدیق دو فاکتوری شکست می خورند و مهاجم می تواند، زمانی که از کارت هوشمند اطلاعات محرمانه بدست آورده باشد،،Replay حمله حدس رمز عبور برون خطی را، انجام دهد. اما تعدادی از آن ها در برابر حملات جعل هویتی، حملات محرمانگی، حملات حملات موازی، حملات تغییر و تبدیل و حملات حدس رمز عبور برون خطی مقاومت می کنند.

کلیدواژه ها

سیستم های اطلاعات پزشکی از راه دور,طرح تصدیق,رمز عبور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.