روشهای برقراری امنیت سرویس پست الکترونیکی

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی فناوری اطلاعات و شبکه های کامپیوتری دانشگاه پیام نور
  • کد COI اختصاصی: PNUNCIT01_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 975
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرحناز فتحیان پور

دانشجوی کارشناسی ارشد

رضا عسکری مقدم

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور

چکیده

باتوجه به محبوبیت اینترنت ایمیل تبدیل به یک ابزار فوق العاده ارتباطات درزندگی روزمره مردم شده است که مردم می توانند به دوستان همکاران و خانواده درهرگوشه ازجهان بلافاصله دسترسی پیدا کنند با این حال طرف دیگرسکه اسپم های تجاری /تبلیغاتی هستند که خطرجدی برای پستهای الکترونیکی می باشند امروزه اسپم تبدیل به یک تهدید عمده برای امنیت اینترنت شدها ست بیشترپیامهای اسپم ازرباتها کامپیوترهای الوده کنترل شده توسط سرورهای دستوری و کنترلی فرستاده میشوند پست الکترونیک را میتوان با محدود کردن حرکت آن به کامپیوتر مورد اعتمادو لینکهای ارتباطی امن محافظت کرد اما چنین کنترلی درمحدوده بزرگ با مدیریت توزیع شده امکان پذیر نمی باشد درنتیجه یکی ازروشهای حفاظت ازپست الکترونیکی دربرابر ورود اسپم ها استفاده ازروشهای مختلف فیلترینگ می باشد همچنین دراین مقاله راهکارهایی جهت جلوگیری ازاسپم ها ارایه گردیدها ست.

کلیدواژه ها

امنیت سرویس پست الکترونیکی، امنیت کاربرپست الکترونیکی، احراز هویت کاربر/اسپم/لیست سیاه دامنه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.