شناخت پتانسیلهای اکوتوریسمی استان هرمزگان درراستای توسعه پایدار

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری وطبیعت گردی ایران زمین
  • کد COI اختصاصی: CTEI01_060
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1030
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی حشمتی جدید

مدرس دانشگاه رازی کرمانشاه

صالح برزگر

کارشناسان ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری

اکبر لرستانی

هدایت درویشی

کارشناس ارشد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور

چکیده

بخش بسیارمهمی ازفعالیت های جهانگردیدردنیا مبتنی بریک گرایش قوی و تمایل خاص به بهره مند شدن ازطبیعت است که امروزه اکوتوریسم نام گرفته است استفاده بهینه ازمنابع و ظرفیت های طبیعی موجود ازگامهای اساسی توسعه درهرکشور است مساله همه دراینجا توجه به بخشهای دیگر تولیددرامد و ارزآوری به منظور پایان دادن به اقتصادتک محصولی است که اولین قدم درجهت رشد و توسعه پایدار محسوب میشود سرزمین کهنسال هرمزگان که تاریخ فرهنگ سنتها اداب و رسوم دیرپایش همواره گویای جاودانگی و قدمت ریشه دارش بودها ست شرایط اقلیمی و وجود مواهب فراوان طبیعی درپهنه استان هرمزگان و نیز میراثهای عظیم تاریخی و تمدن چندین هزارساله صنایع دستی همگی ازعواملی هستند که اگر به درستی درسطح ملی و بین المللی معرفی شود میتواند هرمزگان را به عنوان یکی ازقطبهای بزرگ جهانگردی تبدیل نمایند.

کلیدواژه ها

اکوتوریسم، توسعه پایدار،شهرهای ساحلی، هرمزگان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.