بررسی تاثیر افزودن میکروسیلیس و سرباره بر کارایی حفظ اسلامپ بلند مدت بتن در آب و هوای گرم

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
  • کد COI اختصاصی: ICSAU09_195
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 35
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا ملااسماعیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-سازه دانشگاه جامع امام حسین (ع)،

محمد فیاض

استادیار، دانشکدهو پژوهشکده مهندسی عمران،آب و انرژی ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)،

محمدرضا اسمعیل زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران-سازه دانشگاه جامع امام حسین (ع)،

حسین قربانی نیگجه

معاونت فنی و مهندسی هلدینگ تخصصی دریایی

محمدصالح لباف زاده

استادیار، دانشکدهو پژوهشکده مهندسی عمران،آب و انرژی ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)،

محمد پیروی

مرکز مطالعات و پژوهش های مهندسی

چکیده

حتی با افزایش دانش در زمینه رئولوژی بتن ، آزمایش اسلامپ عمدتا روش مورداستفاده ای است که برای اندازه گیری کارایی بتن بکار می رود. سیستم های تولیدبتن مدرن نیاز به نظارت بر کارایی بتن در کارگاه را نادیده نگرفته اند. کیفیت بتن در زمان اختلاط طولانی و دمای بالای عمل آوری ، به شدت تحت تاثیرقرار می گیرد. با توجه به اینکه نرخ تبخیر بتن در دماهای بالاتر افزایش می یابد که منجر به افت اسلامپ می شود. اگر مسافت حمل طولانی باشد، بتن ممکن است به محل ساخت ، با کارایی پایین برسد. از همین جهت موضوع حفظ اسلامپ به خصوص در مناطق گرم که دارای دما بالا و پروژه های صنعتی و بتن ریزی ها حجیم می باشد دارای اهمیت است . در مخلوطهای بتنی که جای دادن و متراکم کردن آنها مشکل است نه تنها هزینه استفاده از آنها افزایش می یابد بلکه مقاومت ، دوام و ظاهر نامطلوبی نیز خواهد داشت به همین سبب در این تحقیق سعی شده تا با بررسی تاثیر افزودن میکروسیلیس و سرباره برمیزان افت اسلامپ بتن تازه در مدت زمان یک ساعت و دمای محیطی ساخت ۲±۳۳درجه سی لیسیوس را بررسی کنیم که به این منظور آزمایش های اسلامپ در ۷، ۳۰و ۶۰ دقیقه و مقاومت فشاری در سنین ۷، ۲۸و ۹۰روزه روی نمونه سخت شده بتن انجام شد. آزمایشات نشان داد افزودن سرباره باعث افزایش حفظ اسلامپ می شود.

کلیدواژه ها

کارایی ، حفظ اسلامپ ، میکروسیلیس ، سرباره، مقاومت فشاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.