بررسی و تحلیل برنامه ریزی آموزشی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RVCONF03_267
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 135
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی ،آموزگار، خوزستان؛ایران
کارشناسی آموزش ابتدایی ،آموزگار، بوشهر؛ایران
کارشناسی آموزش ابتدایی،آموزگار،خراسان جنوبی؛ایران
کارشناسی آموزش ابتدایی،آموزگار،خراسان جنوبی؛ایران
چکیده
امروزه آموختن علوم تجربی همچون سواد آموزی و حساب کردن امری اساسی و ضروری است که با زندگی روزمره مادرارتباط است و با پیشرفت تکنولوژی اهمیت آن بیشتر شده است. برنامه ریزی درسی واقع گرایانه وعملی مستلزممشارکت کلیه نیروهای اثرگذار و درگیر در مراحل گوناگون تصمیم گیری است که در میان آنها، معلمان از اهمیت وجایگاهی ویژه برخوردارند. معلمان به سبب آشنایی با مسائل و نیازهای دانش آموزان و مدرسه و تجربیات ارزشمندی کهدر سایه تعامل با یادگیرندگان به دست می آورند، مهم ترین عنصر در موفقیت برنامه ریزی درسی هستند و در صورتیکه در زمینه جایگاه، نقش و زمینه سازی مشارکت آنها در تصمیم گیریهای مرتبط با برنامه درسی تاملی عمیق و جامعالاطراف صورت پذیرد، اثربخشی برنامه های درسی بهبود چشمگیر خواهد یافتدر حوزه های مختلف مربوط به آموزش،برنامه ریزی درسی با در برداشتن مفهوم تفکر و محاسبه و پیش بینی قبل از عمل، رکنی اساسی و مهم به شمار می آید.وچنانچه این مرحله در هر اقدام آموزشی به خوبی تدوین گردد، می توان به آینده فعالیتهای آموزشی امیدوار بود.مراحلسه گانه تعیین هدف تعیین روش (انتخاب و سازماندهی محتوا و ارزشیابی) از اصول مورد اتفاق در برنامه ریزی درسیاست و هیچ برنامه ای بدون توجه به این مراحل نمی تواند از صحت و اعتبار لازم برخوردار باشد. با توجه به اهمیت موضوعمقاله حاضر با روش مروری کتابخانه ای ارائه شده است.کلیدواژه ها
برنامه ریزی، برنامه ریزی درسی و آموزشی،معلمانمقالات مرتبط جدید
- ضرورت بهره گیری از روش پرورش خلاقیت شش کلاه تفکر دوبونو ادوراد در آموزش طراحی معماری آینده نگر
- درآمدی بر شناخت فرصت ها و چالش های ادغام تفکر طراحی در آموزش عالی
- آموزش معماری علیه پرورش معمار! (اصلاح و آینده پژوهی در آموزش معماری ایران)
- تاثیرات هوش مصنوعی مولد بر آینده ارتباطات تصویری
- یکپارچه سازی هوش مصنوعی در آموزش عالی: رویکردها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.