ارائه یک مدل ریاضی جهت تخصیص بهینه بودجه به عملیات نگهداری و تعمیرات تجهیزات نظامی در دوره کنسرواسیون

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF04_218
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 46
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهران محمدی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع ، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

سعید رمضانی

استادیار مرکز مهندسی سیستم ها، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

سعید خلیلی

پژوهشگر مرکز مهندسی سیستم ها، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

مسعود مصدق خواه

دانشیار مرکز مهندسی سیستم ها، دانشکده فنی و مهندسی ، دانشگاه جامع امام حسین (ع)، تهران، ایران

چکیده

حفظ و نگهداری و استفاده مناسب از امکانات، تجهیزات و اموال سازمانها، در استمرار بقا و ماموریت آنها نقش حساس و ارزندهای بر عهده دارد و این موضوع در سازمانهای نظامی اهمیتی دوچندان پیدا می کند. در سازمانهای نظامی تجهیزات و ادوات در معرض عوامل محیطی مختلف و یا بخاطر نگهداری نامناسب ؛ دچار زوال زودرس شده و از دست دادن و غیرعملیاتی شدن آن ها سبب ایجاد یک مشکل جدی و حیاتی می گردد. در اینجا مسئله نگهداری طولانی مدت تجهیزات (کنسرواسیون ) مطرح می شود و هدف این است که خرابی ها به حداقل ممکن رسیده و هزینه های نگهداشت تجهیزات تا حد امکان در طولانی مدت کاسته شود. این امر مستلزم سرمایه گذاری و فراهم کردن شرایط مناسب برای اجرای نگهداری طولانی مدت ادوات و تجهیزات هست . در پژوهش حاضر، یک مدل برنامه ریزی ریاضی جهت نگهداری طولانی مدت تجهیزات،باهدف ارتقا توان رزم و کاهش هزینه ها ارئه می گردد. در واقع هدف این پژوهش ارائه یک مدل برنامه ریزی ریاضی جهت تخصیص بهینه بودجه در نظر گرفته شده برای عملیات کنسرواسیون تجهیزات می باشد تا به وسیله آن تعیین گردد چه تجهیزی ، با چه روشی ذخیره سازی شود تا موجب ارتقا آمادگی تجهیزات و نیز کاهش هزینه ها در طولانی مدت گردد.

کلیدواژه ها

تخصیص بودجه ، مدل ریاضی ، کنسرواسیون، تجهیزات نظامی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.