استفاده از اکسیداسیون فوتوکاتالیستی برای پالایش ترکیبات آلی فرار
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین همایش سراسری بهداشت حرفه ای
- کد COI اختصاصی: NCOHS07_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1335
نویسندگان
دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت حرفه ای، تهرا
دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، گروه بهداشت حرفه ای، تهرا
دانشگاه تهران، دانشکده فنی، گروه مهندسی شیمی، تهران
چکیده
ترکیبات آلی فرار آلاینده های گازی شکل رایج در محیط های داخلی هستند. در بین روشهای پالایش ترکیبات آلی فرار، فرایند اکسیداسیون فوتوکاتالیستی به عنوان یکی از روشهای تخریب کننده آلاینده های گازی شکل، جایگاه خاصی دارد و مطالعات آزمایشگاهی بمنظور بهینه سازی این فرایند در حال انجام می باشند. فرایند اکسیداسیون فوتوکاتالیستی مزایای از قبیل تبدیل آلاینده های آلی به ترکیبات کم خطری مانند آب و دی اکسید کربن، انجام پذیری واکنش در دمای اتاق، قابلیت کاربرد گسترده آن برای اسیاری از آلاینده های گازی و .... می باشد. در این مقاله با بهره گیری از مرور متون علمی، فرایند اکسیداسیون فوتوکاتالیستی تشریح می گردد. فوتوکاتالیست های رایج ، بویژه دی اکسید تیتانیوم معرفی می گردند. وابستگی نرخ واکنش اکسیداسیون فوتوکاتالیستی به عوامل تاثیر گذاری مانند نوع منبع نور، شدت منبع نور، غلظت آلاینده، رطوبت و دما بررسی می گردد. در پایان راکتورهای فوتو کاتالیستی مورد استفاده رد فاریند اکسیداسیون فوتوکاتالیستی معرفی می گردند.کلیدواژه ها
ترکیبات آلی فرار، اکسیداسیون فوتوکاتالیستی، راکتور، نرخ واکنشمقالات مرتبط جدید
- شناسایی و اولویت بندی توانمندسازهای تاب آوری در زنجیره تامین بخش بهداشت و درمان
- نقش فناوری های دیجیتال در پیشگیری و مدیریت اختلالات روانی: چالشها و فرصتها: یک بررسی مروری
- Effects of ozone concentration in combination with ultrasound irradiation on the reduction of residual daizinon and chlorpyrifos on tomato (Solanum Lycopersicum L.)
- نقش روغنهای طبیعی و رازهای مراقبت از پوست: بررسی خواص و مزایا
- تحلیل علمی اثرات ماساژ بر سیستم ایمنی بدن: بررسی مکانیزمها و نتایج بالینی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.