بررسی و ارزیابی کیفی تکنولوژی واقعیت افزوده در ساختمان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و پنجمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE08_403
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 43
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

یگانه گاراژیان

دانشجوی کارشناسی مهندسی معماری دانشگاه فنی وحرفه ای واحد دختران توحید آمل

حسین قربانی

استاد گروه معماری و ساختمان دانشگاه فنی وحرفه ای واحد دختران توحید آمل

چکیده

با پیشرفت روزافزون فن آوری تلفن همراه و گسترش کاربرد گوشی های هوشمند در جوامع شه ری، برنامه های کاربردی مبتنی بر دستگاه های همراه (تلفن همراه، تبلت ها، و غیره) با سیستم عامل اندرو ید و آی او اس به شدت گسترش یافته و محبوب شده اند . یکی از فن آوری های نوین که به ملموس تر شدن برنامه های کاربردی کمک شایسته ای می کند واقعیت افزوده است. واقعیت افزوده به معنای افزودن عناصر دیجیتال به دنیای واقعی است. این فن آو ری در حال حاضر عمدتا بر گوشی های تلفن همراه و تبلت ارائه می شود.این تکنولو ژی بر سه اساس تصویر و مکان و حرکات بدن طراحی و برنامه ریزی می گردد و با ارزیابی هر یک اطلاعات مورد نیاز کاربر را ارائه می نماید . در بیشتر نرم افزار ها اطلاعات به صورت آفلاین و بدون نیاز به شبکه ا ینترنت بارگذا ری می گردد با توجه به اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران بیش از ۸۱.۱ درصد می باشد آغاز فعالیت اقتصادی در زمینه، می تواند زمینه ساز یک فعالیت ماندگار و پربازده درآینده ی نه چندان دور باشد. در این پژوهش به بررسی و ارزیابی کیفی تکنولوژی واقعیت افزوده در ساختمان پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

تکنولوژی AR , مصالح نوین ساختمانی , تکنولوژی جدید در ساختمان ، واقعیت افزوده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.