بررسی روش های نوین تجارت و بازرگانی بین المللی با تاکید بر تجارت خراسان جنوبی در دنیا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و پنجمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
  • کد COI اختصاصی: ICRSIE08_299
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 114
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزاد محمودی

دانشجوی کارشناسی مدیریت بازرگانی – دانشگان آزاد اسلامی واحد بیرجند

علی فاروقی

دانشجوی دکتری تخصصی معماری- دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند

چکیده

تجارت و بازرگانی بین الملل به مجموعه فعالیت های صادراتی و وارداتی در زمینه محصولات مختلف گفته می شود .مهم ترین عامل پیشرفت اقتصادی در کشور انجام و گسترش صادرات می باشد که این امر به نوبه خود می تواند فرصتی باشد که بتوان فعالیت های تولیدی را در کشور افزایش داد. متاسفانه عدم بهره مندی درست از روش های نوین منجر به کاهش حداکثری فعالیت های صادراتی و در نتیجه آن افزایش واردات شده است .این امر به نوبه خود زمینه سازی برای افزایش بیکاری می باشد. تولید کنندگان مختلف در نتیجه بهره مندی از روش های نوین می توانند بهترین شرایط را برای توسعه کسب و کارهای خود فراهم آورند .تجارت و بازرگانی بین الملل یا به عبارتی تجارت و بازرگانی خارجی، در حقیقت، به داد و ستد کالاها و یا خدمات بین کشورها گفته می شود .در واقع اگر حوزه ی خرید و فروش یک محصول یا خدمت از عرصه ملی خارج شده و در خاک دو یا چند کشور انجام شود به این کار تجارت و بازرگانی بین الملل می گویند. صادرات و واردات و تمام مسائل مربوط به حمل و نقل، بیمه و گمرک؛ اصلی ترین مسائل مربوط به تجارت و بازرگانی بین الملل را تشکیل می دهند. لذا تجارت و بازرگانی در هر زمان نیاز به تکنیک ها و شناخت ظرفیت ها و منابع هر صادر کننده وجود دارد لذا خراسان جنوبی به دلیل دارا بودن سه آنتی اکسیدان و محصول زعفران و زرشک و عناب و پشم نقطه عطفی برای تجارت در سطح بین المللی را به خود اختصاص داده است.

کلیدواژه ها

زرشک، زعفران، تجارت بین المللی، صادرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.