گروه بندی توانایی ها و پیشرفت دانش آموزان در مدارس ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH02_1265
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 68
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم اسفهرودی

کارشناسی زبان انگلیسی از دانشگاه پیام نور واحد بیرجند

چکیده

این مقاله به بررسی تاثیر گروه بندی توانایی بین کلاسی و درون کلاسی بر پیشرفت دانش آموزان مقطع ابتدایی می پردازد. تکنیک مرور ترکیب بهترین شواهد ویژگی های بررسی فرا تحلیلی و روایتی را ترکیب می کند. به طور کلی ، شواهد از انتفال دانش آموزان به کلاسهای مستقل بر اساس توانایی پشتیبانی نمی کنند . متوسط ، اما گروهبندی طرحهایی که شامل تکالیف مقطعی برای موضوعات انتخابشده است می تواند پیشرفت دانش آموز را افزایش دهد. تحقیقات به ویژه از طرح جاپلین ، گروهبندی توانایی های متقابل فقط برای خواندن پشتیبانی می کند. گروه بندی توانایی های درون کلاسی در ریاضیات نیز از نظر آموزشی موثر است . تجزیه و تحلیل اثرات روشهای گروه بندی جایگزین نشان می دهد که گروهبندی توانایی زمانی بیشترین تاثیر را دارد که فقط برای یک یا دو موضوع انجام شود، در حالی که دانش آموزان بیشتر روز در کلاسهای ناهمگن باقی می مانند. زمانی که ناهمگونی دانش آموز در یک مهارت خاص را به شدت کاهش می دهد. هنگامی که تکالیف گروهی اغلب مورد ارزیابی مجدد قرار می گیرند. و زمانی که معلمان سطح و سرعت آموزش را با توجه به تعداد دانش آموزان تغییر می دهند.

کلیدواژه ها

گروه بندی توانایی ها ، پیشرفت دانش آموزان مقطع ابتدایی ، مدارس ابتدایی ، ،دانش آموزان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.