انواع رسانه های آموزشی و کارکرد آنها در یادگیری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
- کد COI اختصاصی: RTTCH02_0356
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
کارشناسی مشاوره دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی تهران
کارشناسی علوم ورزشی دانشگاه پیام نور همدان
کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان شیخ انصاری دزفول
کارشناسی ارشد جامعه شناسی دانشگاه الزهرا تهران
چکیده
یادگیری فعالیتی است که با هدف کسب دانش تسلط بر برخی شایستگی ها و شکل دادن به نگرش فراگیران انجام می شود. موفقیت یادگیری را می توان از تغییرات رفتار و نتایج یادگیری فراگیران مشاهده کرد. زمانی که فراگیران انگیزه ای برای یادگیری داشته باشند. فعالیت های یادگیری به آرامی اجرا می شود. رسانه های آموزشی که به طور مناسب در فرآیند یادگیری مورد استفاده قرار می گیرند. به ابزار حمایتی موثرتر و کارآمدتری در دستیابی به اهداف یادگیری تبدیل خواهند شد. علاوه بر این رسانه های یادگیری انگیزه یادگیری دانش آموزان را نیز افزایش میدهد استفاده از فناوری در قالب رسانه های یادگیری میتواند جایگزینی برای غلبه بر محدودیت های مکانی و زمانی فرآیند یادگیری موجود باشد تا آموزگاران نیازی به توضیح بیش از حد مطالب برای فراگیران نداشته باشند. همچنین انتظار می رود که آموزگاران ارشد از رسانه های آسان استفاده کنند تا انتقال شفاهی به حداقل برسد. رسانه های یادگیری به عنوان وسیله ای برای حمایت از فرایند یادگیری برای اهداف یادگیری استفاده میشود. رسانه های یادگیری به عنوان ابزاری به شکل فیزیکی و غیر فیزیکی توسط آموزگاران در انتقال مطالب به فراگیران برای موثرتر و کارآمدتر بودن تعریف میشود به طوری که مواد آموزشی سریعتر فراگیران را سالم می پذیرد و همچنین فراگیران را برای یادگیری بیشتر جذب می کند. هدفی که نویسندگان در این پژوهش نویسندگان به دنبال آن بوده اند تحلیل نقش رسانه ها در ارتقاء یادگیری و فراگیری در میان فراگیران ابتدایی بوده که سعی شده با مرور مقالات مرتبط در این حوزه به اهم مطالب مورد نظر پرداخته گردد.کلیدواژه ها
رسانه های آموزشی یادگیری انگیزه، فراگیران ابتداییمقالات مرتبط جدید
- تحلیل جامعه شناختی تاثیر سیاست های جمعیتی بر فرزندآوری در ایران
- پیش بینی رفتار تکانشگری نوجوانان: نقش نظمجویی فرایندی هیجان، همدلی هیجانی و نظمجویی فرایندی هیجان
- اثربخشی درمان هیجان مدار بر روی میزان افکار خودکشی سربازان یکی از یگانهای نظامی
- دیدگاه اجتماعی -فرهنگی فاطمه مرنیسی به جایگاه زنان در حوزه عمومی
- تاثیر سواد تربیتی معلم بر رفع افسردگی دانش آموزان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.