بررسی اثر تعداد ذرات خوراک بر قابلیت خردایش و دانه بندی محصول آزمون بار افتان

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری های معدنکاری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMT02_094
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 104
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رزانی

دانشکده مهندسی مکانیک- دانشگاه تهران

ابوالفضل معصومی

دانشیارمهندسی مکانیک دانشکده مهندسی مکانیک- دانشگاه تهران

مسعود رضایی زاده

دانشکده مهندسی مکانیک- دانشگاه تحصیلات تکمیلی و فن آوری پیشرفته کرمان

محمد نوع پرست

دانشکده مهندسی معدن- دانشگاه تهران

چکیده

استفاده بهینه از انرژی جهت خردایش مواد معدنی در آسیاها از اهداف اصلی این تحقیق می باشد. در این تحقیق سعی بر این است که مدلی تجربی مبنی بر شرایط برخورد واقعی در آسیا ارائه گردد. امروزه از آزمون بار افتان جهت بررسی شرایط مدار خردایش در زمان تغییر توزیع دانه بندی خوراک، اندازه گلوله و سرعت آسیا و تخمین انرژی لازم برای خردایش کامل در آسیای خودشکن و نیمه خودشکن استفاده می شود. با توجه به اینکه این آزمون دارای محدودیت هایی نظیر طولانی بودن مدت انجام آزمایش، واقعی نبودن شرایط برخورد، پر هزینه بودن به دلیل نیاز به حجم زیاد نمونه می باشد. در این تحقیق تاثیر تعداد ذرات استفاده شده برای انجام آزمون بار افتان گلوله ای به منظور کاهش زمان انجام آزمون و کاهش هزینه، با کم کردن مقدار خوراک آزمایش بررسی شده و تعداد ذرات بهینه در شرایطی محاسبه شده است که با نتایج آزمون های موجود و شرایط واقعی خردایش خوراک در آسیای نیمه خودشکن همخوانی خوبی داشته باشد. نتایج نشان می دهد که تعداد ذرات ۳۰ بیشترین همخوانی را با نتایج آزمون کامل دارد.

کلیدواژه ها

خردایش، آسیای نیمه خودشکن، مدل سختی، آزمون بار افتان، تعداد ذرات خوراک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.