تاثیر پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها بر بافت غذا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران
  • کد COI اختصاصی: ICFBCNF07_155
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 90
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سامان رفیعی

دانشجوی مهندسی صنایع غذایی واحد شهر قدس

هامان فراهانی

دانشجوی مهندسی صنایع غذایی واحد شهر قدس

لیدا شاهسونی مجرد

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

چکیده

غذای کاربردی مسیر آینده است، زیرا علم فعلی ما اجازه ی تولید محصولات فرآوری شده ای را می دهد که دارای مزایایی بر محور سلامتی می باشد که فراتر از محصولات اصلی غذایی بوده و تقاضای مصرف کنندگان مدرن را برآورده می کند. با این حال، بسیاری از عملکرد مواد تشکیل دهنده ممکن است بر ویژگی های محصول تاثیر بگذارد،از جمله بافت که بسیار برای پذیرش مصرف کننده مهم است. پروبیوتیک ها (لاکتوباسیلوس، بیفیدوباکتریوم و...) و پری بیوتیک ها (اینولین، فروکتولیگوساکاریدها، گالاکتولیگوساکاریدها و...) و به طور کلی مواد کاربردی ، امروزه بسیار مورد مطالعه قرار گرفته اند زیرا این مواد ممکن است بافت غذا را تغییر دهند و موجب بهبود آن شوند . همچنین بر روی توسعه محصولات کاربردی با بهبود ویژگی های بافتی که ویژگی سالم را با ویژگی حسی مرتبط می کند نیز مطالعاتی صورت گرفته است که میتواند ارزش زیادی برای این محصولات ایجاد کند.

کلیدواژه ها

مواد تشکیل دهنده کاربردی. اگزوپلی ساکاریدها؛ فیبرهای غذایی؛ خواص حسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.