بررسی دستاورد های بکارگیری سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در سازمان ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک و هوش مصنوعی
  • کد COI اختصاصی: EECMAI05_039
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 51
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد عابدی

دانشجوی دکتری مدیریت راهبردی فضای سایبر،گرایش امنیت سایبر،دانشکده امنیت ملی،دانشگاه عالی دفاع ملی،تهران،ایران

مصطفی عرفاتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات،گرایش تجارت الکترونیک،دانشگاه جامع انقلاب اسلامی،تهران،ایران

چکیده

در عصر جدید قابلیت های فراوان سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) دامنه ی کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی را به طورچشمگیری افزایش داده است تا جایی که امروزه طیف وسیعی از مدیران و صاحبان مشاغل از آن به عنوان ابزاری ضروری و نیازیروزمره استفاده می کنند. این مقاله به بررسی توانایی ها و قابلیت های این سیستم در سازمان های مختلف و حوزه های کاریمختلف می پردازد. مزایا و نقاط قوت این سیستم برجسته شده و این تحقیق علل نیاز به استفاده از این سیستم را برای خوانندهروشن کرده و کاربرد های این سیستم را ارائه میدهد. تاکنون، تحقیقات محدودی به بررسی تجربیات فراوان استفاده از سیستماطلاعات جغرافیایی به منظور به دست آوردن کاربرد ها و دستاورد های این سیستم اختصاص یافته است. این پژوهش با هدفاصلی شناخت سیستم اطلاعات جغرافیای (GIS) و تجزیه و تحلیل تجربیات قبلی به کارگیری این سیستم در سازمان های مختلف، به منظور شناختن دستاوردهای به کارگیری این سیستم در سازمان ها می پردازد. به طور خلاصه، امروزه بکارگیریسیستم های اطلاعات جغرافیایی به عنوان ابزاری قوی برای برنامه ریزی و کمک به مدیریت بهینه رونق بسیاری یافته است و بااستفاده از قدرت این سستم به راحتی می توان از نتایج تصمیمات و برنامه ریزی متخذه قبل از اجرا آگاهی پیدا نمود و لذا میتوان از خطاها و اشکالات آن پیش از صرف هزینه های اجرایی اجتناب کرد.

کلیدواژه ها

سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS)، دستاوردهای سیستم اطلاعات جغرافیایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.