بررسی تاثیر رویکرد محتوایی آموزش تفکر (با استفاده از یادگیری الکترونیکی) بر شادابی اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی کارکنان زن شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پیوند آموزش با جامعه ، سازمانها و صنایع(چالشها و راهکارها)
  • کد COI اختصاصی: LESOI01_113
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 33
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا بشارتی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، واحد تربت حیدریه، دانشگاه آزاد اسلامی،تربت حیدریه، ایران

چکیده

هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر رویکرد محتوایی آموزش تفکر (با استفاده از یادگیری الکترونیکی) بر شادابی اجتماعی ومسئولیت پذیری اجتماعی کارکنان زن شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر بود. روش پژوهش نیمه آزمایشی با طرحپیش آزمون پس آزمون با گروه کنترل بود. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه کارکنان زن شبکه بهداشت و درمان شهرستانکاشمر در سال در سال ۱۴۰۲ بود، که از این جامعه تعداد ۳۰ کارکنان زن شبکه بهداشت و درمان، به روش نمونه گیریدردسترس به عنوان نمونه انتخاب و به تصادف در دو گروه آزمایش و کنترل جایگزین شدند (هر گروه ۱۵ نفر). هر دو گروهدر ابتدا به پرسشنامه های پرسشنامه شادابی اجتماعی ارجیل و همکاران (۲۰۰۲) و پرسشنامه مسئولیت پذیری اجتماعیهاریسون و گاف (۱۹۵۱) پاسخ دادند (پیش آزمون). سپس گروه آزمایش تحت تاثیر رویکرد محتوایی آموزش تفکر اکبری(۱۳۹۳) به مدت ۸ جلسه قرار گرفتند و گروه کنترل مداخله ای دریافت نکرد. در پایان مجدد هر دو گروه به ابزارهایپژوهش پاسخ دادند (پس آزمون). داده های جمع آوری شده با نرم افزار SPSS - ۲۵ و تحلیل کوواریانس مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفت. نتایج تجزیه و تحلیل کواریانس نشان داد رویکرد محتوایی آموزش تفکر (با استفاده از یادگیریالکترونیکی) بر شادابی اجتماعی و مسئولیت پذیری اجتماعی کارکنان زن شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر موثر است.

کلیدواژه ها

آموزش تفکر، شادابی اجتماعی، مسئولیت پذیری اجتماعی، یادگیری الکترونیکی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.