طراحی مدل استراتژی تامین مالی در پروژههای نفت و پتروشیمی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش های نو پدید در حسابداری، مالی، مدیریت و اقتصاد با رویکرد توسعه اکوسیستم نوآوری
  • کد COI اختصاصی: FMEAD01_130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 61
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینو سجودی

دانشجوی کارشناسی ارشد،گروه مدیریت بازرگانی،دانشکده مدیریت واحد تهران جنوب،دانشگاه آزاد سلامی،تهران،ایران

فتانه علیزاده مشکانی

گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت ، واحد تهران جنوب، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف طراحی مدل استراتژی تامین مالی در پروژههای نفت و پتروشیمی انجام شده است . جامعه آماری پژوهش شامل خبرگان و صاحب نظران دانشگاهی حوزه مالی و استراتژیک و تعدادی از مدیران خبره صنعت نفت و پتروشیمی می باشند. نمونه آماری به روش هدفمند قضاوتی به تعداد ۱۴ نفر انتخاب شدهاند. ابزار گردآوری دادهها شامل مطالعات کتابخانه ای و مصاحبه نیمه ساختاریافته با خبرگان بوده است . روایی سوالات مصاحبه به روش محتوایی و پایایی آن با اجرای روش باز آزمون (۷۷۹/۰) تائید گردیده است . تجزیه و تحلیل دادهها با رویکرد کیفی و با استفاده از روش نظریه پردازی داده بنیان انجام شد و فرآیند کدگذاری در سه مرحله کدگذاری باز، محوری و انتخابی اجرا گردید. بر این مبنا، یکایک اجزای پارادایم کدگذاری تشریح و مدل استراتژی تامین مالی در پروژههای نفت و پتروشیمی ترسیم گردید و در پایان نظریه ای مبتنی بر ۱۸قضیه حکمی خلق شد. مبتنی بر مدل احصاء شده، شرایط علی (شامل شرایط بخش خصوصی و شرایط بخش عمومی )، مقوله محوری (فرآیند تامین مالی )، بسترسازها (شامل راهبری تامین مالی ، سرمایه های فکری و زیرساخت های تولید و فناوری )، عوامل زمینه ای (شامل عوامل محیطی در دو حوزه محیط داخلی و خارجی صنعت )، راهبردها (شامل مدیریت توانمند، مشارکت در مدیریت ، اصلاح بازارهای مالی و ارزش افزوده سهام) و پیامدها (افزایش منابع مالی و بهبود و رشد اقتصادی کشور) در مدل پارادایمی تبیین و در نهایت روابط بین آنان در مدل انتخابی نظریه پردازی گردید.

کلیدواژه ها

تامین مالی ، استراتژی تامین مالی ، فاینانس ، صنعت نفت و پتروشیمی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.