ارائه مدل ارزیابی و طراحی کارکردهای استراتژیک برای دستیابی به تولید در کلاس جهانی (W.C.M) در یک بنگاه تولیدی

  • سال انتشار: 1386
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC05_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2988
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

غلامحسین خالقی

کارشناس ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده مهندسی صنایع .

سیامک نوری

استادیار دانشگاه علم و صنعت ایران دانشکده مهندسی صنایع

عبدالعلی عسگری

استادیار دانشکده صدا و سیما

چکیده

تولید در کلاس جهان ی ٤ (W.C.M) یک مفهوم کل یدی و مهم در جهان معاصر است . عنوان تول ید در کلاس جهان ی اولـ ین بـار توسط پرفسور ریچار شونیزگر ] ۰۱ [ در جامعه علمی مطرح شد دیدگاههای گوناگونی در مورد فلـسفه و مفـاه یم ویژگـ ی هـا ی W.C.M مطرح است اما آنچه که بعنوان عنصر کل یدی مطرح می باشد رسـ یدن بـه عملکـرد ی مطـابق بـا بهتـر ین هـا در سـطح جهانی است . دسترسی به موقع یت » تولید در کلاس جهان ی « یکی از اهداف و استراتژ ی هـا ی بنگـاه هـا ی تول یـ دی مـ ی باشـد . در ایـ ن تحقیـ ق هدف یافتن مدل کاربرد ی و استراتژ یک متناسب با بنگاهها ی تول یدی ایران برا ی حرکت از وضع یت موجود بـه سـو ی تولیـ دی در کلاس جهان ی است . لذا ابتدا با بررس ی و مقایسه دیدگاههای صاحب نظران مدل مفهومی W.C.M کـه دربرگ یرنـده عوامـل کلیدی داخل ی ( ارزشها و اهداف، فرهنگ، استراتژ ی و رهبر ی ساختار، س یستم ها، فرایندهای کاری، افراد و مهارت ها ) عوامـل رقابتی ( کیفیت، ق یمت، خدمات، انعطاف پذ یری، طراح ی و نوآور ی، سرعت ) و عوامل مح یط مل ی و بین المللی، بعنوان پشتیبان ارائه گردیده و سپس با توجه به متدولوژ ی ) ٥ S.S.M درک وضعیت موجود، ایجاد و بسط سیستم ها، تعاریف ریشه ای و مدل ( W.C.M ، مقا یسه سیستم ها آنالیز فاصله و هدف گذاری ،ارائـه پ یـ شنهادات اسـتراتژ یک در پیـ اده سـاز ی W.C.M ذهنی برا ی مدل اجرائی W.C.M-S.S.M ارائه شده است . در نهایت خروجی های این مدل اجرائی ارائه یـ ک تـصو یرگویا (Rich Picture) از بنگـاه تولیـدی، تعیـین وضـعیت موجـود بصورت کمی، تعیین ایده آل ها و الگوها ٦ و تعیین وضعیت آنها بصورت کمی، مقایسه و آنالیز فاصله و سپس تعیـین اهـداف کارکردهای استراتژیک خواهد بود . آنگاه با ارائه راهبردهـا و برنامـه هـای عملیـاتی پیـاده سـازی W.C.M در بنگـاه تولیـدی تحقق می یابد

کلیدواژه ها

تولیدر در کلاس جهانی (W.C.M) ، متدولوژی سیستم های نرم (S.S.M) الگوگیری بـرای بهتـرین عملکرد

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.