مزیت روش تدریس تلفیقی نسبت به سایر روش های تدریس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ملی حقوق، علوم اجتماعی و انسانی، روانشناسی و مشاوره
  • کد COI اختصاصی: HSPC14_133
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 90
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شیوا لاوی

۱-کارشناسی ارشد پترولوژی

فاطمه سادات سجادی

۲-کارشناسی شیمی

کرم کریمی جوهنی

۳-کارشناسی جغرافیای شهری

سمیه سنجری

۴-سطح دو حوزوی

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی یادگیری تلفیقی می باشد و مزیت این روش نسبت به سایر روش های تدریس است. مفهوم آموزش دیگر مثل گذشته به معنای خودکار و کاغذ و حفظ کردن مطالب نیست. امروزه استفاده از تکنولوژی در آموزش، روش آموزش را تغییر داده است و نتیجه آن نیز ظهور روش های تدریس تکنولوژی محور و مدل های یادگیری تلفیقی بوده است. آموزش الکترونیکی پس از ناکارآمدی آموزش های حضوری معمول برای پاسخ گویی به نیازهای روز (از جمله و مهم تر از همه گسترش جهانی بیماری کووید ۱۹) و در راستای پاسخ گویی به نیاز روزافزون تقاضای آموزش های رسمی در کشورهای گوناگون به وجود آمد. اما تجربه زمان کرونا نشان داد، آموزش الکترونیکی نیز خالی از مشکل نیست. بنابراین، در دوران پساکرونا می توان از یادگیری تلفیقی بهره برد. این رویکرد با داشتن مزیت های هر دو رویکرد آموزش (حضوری و الکترونیکی)، رویکردی موثر در افزایش اثربخشی یادگیری و سهولت دسترسی به مواد آموزشی است. در این مقاله، ضمن معرفی رویکرد آموزش تلفیقی، به اهداف، اصول، مزایا و چالش های این رویکرد پرداخته شده است.

کلیدواژه ها

یادگیری تلفیقی (ترکیبی)، فواید یادگیری تلفیقی برای معلمان، مزایای یادگیری تلفیقی، معایب یادگیری تلفیقی، انواع یادگیری تلفیقی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.