جرم کاوی با بهره برداری اطلاعات آشکار در اینترنت

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی پدافند سایبری
  • کد COI اختصاصی: CYBERM04_228
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 64
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی کوره پز

گروه کامپیوتر، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

رضا شیبانی

استادیار انفورماتیک پزشکی، گروه کامپیوتر، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایران

چکیده

رشد و گسترش شبکه های اجتماعی و فضای مجازی، باعث شده اطلاعات به صورت افسارگسیختهای و غیرقابل حساب در حال تولید باشد. از سوی دیگر هوش مصنوعی، ابرکامپیوترها و ریاضیات گسسته،دائما به دنبال آن است که از میان این حجم انبوه دادهها ، اطلاعات مفید را استخراج کند. اوسینت به عنوان تکمیل کننده کار ماشین ها و ابرکامپیوترها برای آنچه هوش مصنوعی نمیتواند تحلیل کند به کمک میآید. به عبارتی ساده تر، اوسینت مجموعه علم دستیابی به داده هایی ارزشمند از منابع عمومی و در دسترس همگان است. در این مقاله با بررسی کارهای انجام شده در این زمینه روش هایی را برای جرم کاوی هوشمند با استفاده از الگوریتم های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را گردآوری می کنیم، وضعیت فعلی OSINT را تشریح و مروری بر توانمندی های آن خواهیم داشت، همچنین ما نقاط قوت این روش ها را بررسی می کنیم.

کلیدواژه ها

اسینت، جرم کاوی، داده کاوی، هوش مصنوعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.