نقش جو سازمانی بر بهره وری در سازمانها
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش ملی حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: NOORACCOUNTING01_101
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1602
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت تحول دانشگاه آزاد اسلامی واحد
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واح
چکیده
جو سازمانی، انعکاسی از رویه ها و اعتقادات مشترک و سیستم های ارزشی در یک سازمان است که می توان آن در درک کارکنان از حوادث، اقدامات و روشها و رفتارهای سازمانی دانست. بهره وری، دستیابی به تخصیص بهینه منابع و امکانات در راستای تحقق حداکثر میزان تولید است. امروزه گستر فعالیت های بازرگانی، جهانی شدن و تغییرات سریع تکنولوژی در محیط سازمانها عاملی است که منجر گرددیه تا سازمانها برای حفظ بقاء و مزایای رقابتی خود از انعطاف پذیری لازم برخوردار باشند. لازمه انعطاف پذیری تغییرات سریع است و این تغییرات بدون داشتن اطلاعات از جو سازمان امکانپذیر نیست. در مقاله حاضر ابتدا با هدف نقش جو سازمانی جهت بهبود بهره وری سازمانها، ضمن مروری مستند بر ادبیات موضوعی مربوط به جو سازمانی و بهره وری و موضوعات مرتبط با آن، به ارائه مدلی هفت بعدی بمنظور بررسی و تحلیل عوامل مؤثر بر جو سازمانی و نقش آن در خلق بهره وری در سازمانها می پردازد. و در پایان با استفاده از نتایج تحقیق به پیشنهاد کاربردی از جمله ارائه چهارچوبی برای ارزیابی و تغییر جو سازمانی در نظر گرفته شود پرداخته خواهد شد.کلیدواژه ها
مدل- جو سازمانی- بهره وری- سازمانهامقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.