بررسی روند و چگونگی تحلیل دینامیکی شیب های سنگی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوریهای معدنکاری ایران
- کد COI اختصاصی: IMT01_182
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1126
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مکانیک سنگ، دانشکده مهندسی معدن پردیس، دا
دانشیار دانشکده مهندسی معدن پردیس، دانشکده های فنی دانشگاه تهران
چکیده
با پیشرفت تکنولوژی، امکان ایجاد سازه های سطحی در بسیاری از شرایط زمین شناسی، ممکن گردیده است. امکان حفاری فضاهای سطحی در ابعاد بزرگ، اهمیت این فضاها در بعضی مناطق به عنوان شریان های حیاتی صنعت و اقتصاد، و همچنین وقوع گزارش هایی که حاکی از صدمه دیدگی و خسارات جدی به فضاهای سطحی در مقابل بارگذاری زلزله می باشند، لزوم بررسی و تحلیل سازه های سطحی بزرگ را در مقابل بارگذاری های دینامیکی مانند امواج زلزله اجتناب ناپذیر می نماید. قرار گرفتن ایران بر روی کمربند کوه زایی آلپ- هیمالیا و لرزه خیز بودن آن اهمیت این موضوع را به مراتب پررنگ تر نموده و نیاز به دانستن روندی مناسب برای تحلیل دینامیکی را مشخص می نماید. در این مقاله روند و چگونگی تحلیل دینامیکی شیب های سنگی به عنوان یکی از بخش های پراهمیت پروژه های سطحی مورد بررسی قرار گرفته شده است. برای این امر روند تحلیل دینامیکی، تصحیح داده های زلزله قبل از استفاده، انتخاب ابعاد مدل و المان ها، انتخاب میرایی مدل تعیین فرکانس طبیعی مدل، انتخاب مرزهای مناسب و همچنین صحت نتایج بدست آمده در فرآیند تحلیل دینامیکی با نگرشی بر نرم افزار Flac2D مورد بررسی قرار می گیرد.کلیدواژه ها
مدل سازی عددی، شیب های سنگی، بارگذاری زلزله، تحلیل دینامیکی، نرم افزار Flac2Dمقالات مرتبط جدید
- پیش بینی فاصله پرتاب سنگ ناشی از انفجار در معدن سنگ آهن شماره یک گل گهر
- مطالعات زمین شناسی اقتصادی معدن ومیکرولیت تازه کند نیق - هوراند، آذربایجان شرقی
- پیش تحکیم و نگهداری تونل های راه و معدن، با استفاده از راک بولت با تزریق مواد ژئوپلیمری
- مروری بر رضایت شغلی و مطالعات انجام شده در صنایع مرتبط با معادن
- شیمی سنگ کل رخسنوهای پریدوتیت گوشته ای غرب مکران، جنوب شرق ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.