افزایش ماندگاری مواد غذایی و آشامیدنی با تأکید بر واردات قانونی مواد اولیه ورودی به کارخانجات مواد غذایی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: همایش ارتقای عمر ماندگاری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با تاکید بر کاهش مصرف نگهدارنده ها
  • کد COI اختصاصی: CIFBCSERP01_017
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 683
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

شهناز ادیب

کارشناس مسئول بخش صادرات و واردات مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداش

مرجان هادیان زرکش

کارشناس مسئول بخش قندی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

چکیده

بزرگترین امتیاز واردات مواد غذایی به صورت قانونی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی و مطابقت آنها با استانداردهای بین المللی و تطابق آنالیز ارائه شده با ماده اولیه وارداتی نسبت به مواد ورودی غیر قانونی یا قاچاق است. لذا وارد کننده جهت اخذ مجوز ملزم به رعایت قوانین و مقررات مربوطه از جمله نگهدای مناسب مواد غذایی جهت جلوگیری از تغییرات فیزیکوشیمیائی و میکروبی می باشد. در صورت واردات مواد اولیه بصورت غیر قانونی وارد کننده خود را ملزم به رعایت قوانین فوق نمی نماید و تولید کننده جهت جلوگیری از رشد و تکثیر میکروارگانیسم در محصول نهایی اقدام به استفاده از مواد نگهدارنده می نماید. مهمترین و حساسترین وظیفه کارشناس صادرات و واردات مرحله صدور مجوز ترخیص و نظارت بر واردات کالا می باشد. ولی متاسفانه به عللی از قبیل حجم مراجعات بی مورد، عدم هماهنگی ادارات مختلف درگیر در امر واردات این مهم آنچنان که باید انجام نمی پذیرد و به نظر می رسد قسمت عمده ای از اقدامات انجام شده بی فایده می باشد.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.