CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

طراحی الگوی ترکیب بهینه کالا در فروشگاه های زنجیره ای با محوریت افزایش بهره وری بنگاه و بهبود تجربه مشتری (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای رفاه)

عنوان مقاله: طراحی الگوی ترکیب بهینه کالا در فروشگاه های زنجیره ای با محوریت افزایش بهره وری بنگاه و بهبود تجربه مشتری (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای رفاه)
شناسه ملی مقاله: JR_JCBS-10-4_001
منتشر شده در در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

پیمان اسکندری - دانشجوی دکتری مدیریت بازرگانی، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
هما درودی - دانشیار، گروه مدیریت، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، زنجان، ایران
فیروزه حاجی علی اکبری - گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان، زنجان، ایران

خلاصه مقاله:
هدف پژوهش حاضر طراحی الگوی ترکیب بهینه کالا در فروشگاه های زنجیره ای با محوریت افزایش بهره وری بنگاه و بهبود تجربه مشتری رفاه می باشد. روش پژوهش حاضر، کیفی از نوع داده بنیاد می باشد، . جامعه آماری پژوهش صاحب نظران حوزه خرده فروشی و مسئولان خرید فروشگاه های زنجیره ای و همچنین مدیران ارشد فروشگاه رفاه می باشند. که با استفاده از روش نمونه گیری هدفمند تعداد ۱۰ نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شدند. ابزار گردآوری اطلاعات در مصاحبه نیمه ساختارمند بود. کدگذاری داده ها با استفاده از نرم افزار MAXQDA انجام گردید. یافته های تحقیق با استفاده از فرایند کد گذاری مصاحبه های انجام شده نشان داد ۲۹۷ کد اولیه در قالب مفهوم مدل عوامل موثر (علی و زمینه ای، مداخله، راهبرد و پیامد) بر ترکیب بهینه کالا در فروشگاه های زنجیره ای رفاه تاثیرگذار هستند و در نهایت ۸۶ کد اولیه به عنوان شاخص های ارزیابی الگو از طریق همپوشانی مفاهیم و حذف کدهای هم معنی و با استفاده از نظرات استاد راهنما انتخاب شد.این کدها در مفاهیم و مقولات محوری جای گرفت و مدل ترکیب بهینه کالا در فروشگاه های زنجیره ای رفاه تبیین شد. مهمترین کاربرد پیاده سازی چنین مدل هایی، دستیابی به الگوی جامعی از رفتار خرید مصرف کننده بر اساس شاخص های تاثیرگذار بر قصد خرید آنها می باشد که از ضروریات فروشگاه های زنجیره ای رفاه است تا دریابند برای هر دسته از محصولات چه شاخص هایی در خرید مهم تر هستند و چه نوع استراتژیهایی را برای هر دسته از محصولات بکار گیرند و بر روی چه بازار هدفی سرمایه گذاری نمایند.

کلمات کلیدی:
ترکیب بهینه کالا, فروشگاه های زنجیره ای, فروشگاه رفاه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1907187/