بررسی اثرات سیستمهای اطلاعات حسابداری برعملکردگزارش گیری و تصمیم گیری (مطالعه موردی: سازمان تامین اجتماعی استان گلستان)

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد حقوق و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: MEHCONF01_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 58
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پرویز سعیدی

دانشیار و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علی آبادکتول، دانشکده حسابداری و مدیریت، علی آبادکتول، ایران.

صغری جلیلی پالندی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول، دانشکده حسابداری و مدیریت، علی آبادکتول، ایران

نعمت پروزن

کارشناسی ارشد مدیریت مالی دولتی و کارشناس حسابرسی موسسه حسابرسی سازمان تامین اجتماعی

چکیده

هدف اصلی مطالعه حاضر بررسی اثرات سیستم های اطلاعات حسابداری برعملکرد گزارش گیری و تصمیم گیری در سازمان تامین اجتماعی استان گلستان بوده است. جامعه آماری مورد مطالعه این تحقیق، شامل کلیه واحد ها و ادارات تابعه سازمان تامین اجتماعی استان گلستان می باشد که با استفاده از روش نمونه گیری مورگان نمونه تحقیق انتخاب و مورد آزمون قرار گرفت. روش تحقیق حاضر از نوع تحقیقات توصیفی- همبستگی و به صورت یک پژوهش پیمایشی یا زمینه یابی است. جهت گردآوری اطلاعات از روش های کتابخانه ای و روش های میدانی استفاده شده است. به طوری که مطالعات و بررسی های لازم درباره مبانی نظری تحقیق، ادبیات موضوعی تحقیق، سوابق مساله و موضوع تحقیق با استفاده از روش های کتابخانه ای و مطالعه منابع، پایان نامه ها و تحقیقات مرتبط با موضوع و استفاده از پایگاه های اینترنتی انجام شده است. برای آزمون فرضیه ها و تخمین مدل نیز از معادله خط رگرسیونی چند متغیره استفاده شده است. همچنین، در پژوهش حاضر برای تجزیه و تحلیل داده ها از دو روش آماری توصیفی و استنباطی شامل:تحلیل واریانس((ANOVA، آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون و همچنین آزمون((t، برای سنجش متغیرها استفاده شده است. همچنین تمامی مراحل تجزیه و تحلیل آماری با نرم افزار آماری (SPSS)، انجام می شود. نتایج کلی تحقیق نشان می دهد که اثرات سیستم های اطلاعات حسابداری برعملکرد گزارش گیری و عملکرد تصمیم گیری در سازمان تامین اجتماعی استان گلستان، معنادار می باشد.

کلیدواژه ها

سیستم های اطلاعات حسابداری،عملکرد گزارش گیری،تصمیم گیری، سازمان تامین اجتماعی استان گلستان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.