بررسی چالش های توسعه هوشمندسازی مدارس در ایران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: IRCMHS07_227
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 54
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا زند

کارشناسی آموزش زیست شناسی

فوزیه نوری

کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی

بهروز نوری

مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار

عباس عزیزی

لیسانس زبان و ادبیات فارسی دانشگاه پیام نور مرکز بوکان

چکیده

در مدارس هوشمند دانش آموزان با بهره گیری از اینترنت به منابع عظیم اطلاعاتی دسترسی دارند و در صورت نیافتن پاسخ سوالات خود علاوه بر معلم کلاس با دیگر معلمان و دانش آموزان ارتباط برقرار می کنند. در این مدارس سعی بر این است تا با کمک فناوری های جدید معضلات و مشکلات آموزشی مربوط به کمبود سواد رایانه ای، سواد اطلاعاتی و مشکلات مربوط به روش های سنتی تدریس حل شود. علاقه بسیار دانش آموزان به کار با رایانه سبب شده است که یادگیری آن ها با سرعت بیشتری انجام شود. موانعی از قبیل موانع انسانی ، موانع مالی ، موانع آموزشی ، موانع فنی و زیرساختی ، موانع نگرشی و فرهنگی ، موانع انگیزشی، موانع سازمانی و مدیریتی ، موانع برنامه ریزی و.... پیش روی هوشمند سازی مدارس قرار دارند. امر هوشمند سازی مدارس جهت همگام شدن با تحولات گسترده فناوری اطلاعات و ارتباطات امری ضروری است. لذا از مسئولان آموزش و پرورش انتظار می رود که به موانع سر راه هوشمند سازی مدارس ( موانع انسانی ، موانع مالی ، موانع آموزشی ، موانع فنی و زیرساختی ، موانع نگرشی و فرهنگی و...) توجه کرده و با رفع این موانع و چالش ها، موجبات شکل گیری مدارس هوشمند را فراهم نمایند.

کلیدواژه ها

هوشمندسازی، فناوری، فرهنگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.