بررسی مروری اهمیت و نقش پیاده مداری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مهندسی عمران، معماری، شهرسازی و محیط زیست در قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: CMUECONF10_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 327
نویسندگان
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
کارکنان شهرداری مشهد
چکیده
یکی از تحولات اخیر در گرایش های جدید شهرسازی جهان، توجه به حرکت پیاده و نیازهای آن به عنوان یکموضوع مهم شهری است. بی توجهی به نقش اجتماعی، اقتصادی و معماری خیابان و توجه صرف به حرکتسواره و حل مسائل مختلف آن و غفلت از ساماندهی و برنامه ریزی برای حرکت پیاده، یکی از نقایص شهرسازی معاصر محسوب می شود. شهرها درگذشته از قابلیت پیاده مداری بالایی برخوردار بودند بگونه ای که پیادهروی به علت دسترسی آسان و هزینه کم اصلی ترین روش جابجایی مردم در فضاها برای کلیه افراد جامعه بهشمار میرفت. این امر با ورود اتومبیل و انقلاب صنعتی دستخوش تغییر شد؛ بدین معنا که موضوع عابر پیاده بهدست فراموشی سپرده شد. توجه به حمل و نقل موتوری شهرها را با مسائل جدیدی همچون معضلات زیستمحیطی، افزایش چاقی مفرط افراد، بی هویتی و فقدان معنا روبه رو ساخت. رهیافت های بسیاری جهت پاسخ بهاین معضلات در جهان رقم خورده است. یکی از رهیافت های جدید برنامه ریزی و طراحی شهری که تاکید ویژهبر پیاده مداری و محور پیاده دارد. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به بررسی مروری اهمیت و نقشپیاده مداری در شهرها پرداخته شده است.کلیدواژه ها
پیاده مداری، پیاده راه ها، حمل و نقلمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.