تحلیل استاتیک المان محدود تیر بتنی غیر مسلح تحت خمش پنج نقطه ای
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت و ساز کشور - محور ویژه: عمران(سازه، ژئوتکنیک و مدیریت ساخت)، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: JDKHZ01_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 202
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه عمران سازه واحد دزفول دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران
استادیار گروه عمران، مرکز تحقیقات مواد و انرژی واحد دزفول دانشگاه آزاد اسلامی دزفول ایران
چکیده
پیش بینی شکست و کاهش سختی در تیرهای بتنی تحت فشار خمشی درک بهتری از رفتار سازه را برای طراحان سازه موجب میشود هزینه های زیاد آزمایشات و عدم امکان ساخت برخی سازه ها، مدل سازی با نرم افزارهایی با دقت و قابلیت صحت سنجی بالا مانند آباکوس را کاملا توجیه پذیر کرده است. تجزیه و تحلیل خمش پنج نقطه ای با در نظر گرفتن پنج نقطه بارگذاری توانایی بهتری برای نمایش تغییرات پیچیده در رفتار سازه فراهم میکند. در این تحقیق به بررسی تاثیر جابجایی در تیر بنتی غیر مسلح غیر محصور شده تحت خمش پنج نقطه ای با استفاده از تحلیل غیر خطی و روش استاتیکی پرداخته شد. نتایج نشان داد که شکست تیر تحت مقدار ماکزیمم بار ۳۲ مگانیوتن و در زمان ۲۲ ثانیه با مقدار ۰.۳۱ میلی متر جابجایی اتفاق افتاد و بعد از آن کاهش سختی و عدم همگرایی صورت گرفت.کلیدواژه ها
تبر بنتی غیر مسلح، خمش پنج نقطه ای آباکوس مدل پلاستیک اسیب دیدهمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.