عملکرد ساختمانهای بنایی دارای جداساز لغزشی ماسه ای تحت رکوردهای حوزه نزدیک گسل
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: کنفرانس ملی رویکردهای نوین در رفع موانع صنعت ساخت و ساز کشور - محور ویژه: عمران(سازه، ژئوتکنیک و مدیریت ساخت)، معماری و شهرسازی
- کد COI اختصاصی: JDKHZ01_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 207
نویسندگان
گروه عمران واحد دورود دانشگاه آزاد اسلامی دورود ایران
چکیده
استفاده از سیستم جداساز لغزشی ماسه ای یکی از روشهای ارزان و آسان برای مقابله با عملکرد غیر شکل پذیر سازه های بنایی در برابر زلزله است. در این پژوهش به بررسی رفتار لرزه ای ساختمانهای بنایی روی سیستم جداساز لغزشی تحت رکوردهای حوزه نزدیک گسل پرداخته شده است. زلزله های حوزه نزدیک با توجه به شکل پالس مانند در رکوردهای سرعت و جابجایی و همچنین محتوای فرکانسی بالا انرژی زیادی را به سازه وارد کرده و باعث بروز خسارتهای زیادی در سازه میشوند. در این تحقیق جهت بررسی تاثیر استفاده از سیستم جداساز لغزشی ۱۲ مدل سازه ای که نیمی از آنها دارای پایه گیردار و نیمی دیگر دارای پایه ی لغزشی میباشند در نظر گرفته شده است. در این مقاله به منظور بررسی رفتار واقعی سازه از آنالیز تاریخچه زمانی غیر خطی استفاده شده است. در نهایت با بررسی و مقایسه پارامترهایی مانند جابجایی و شتاب طبقات تغییر شکل بین طبقه ای برش پایه و موقعیت مفاصل پلاستیک در دو حالت با و بدون جداساز لغزشی مزایای استفاده از این سیستم در ساختمان در زلزله های حوزه نزدیک بیان شده است.کلیدواژه ها
ساختمان بنایی جداساز لغزشی آنالیز تاریخچه زمانی غیر خطی زلزله های حوزه نزدیک گسلمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.