مطلوبیتگزارشگری مالی و رشد بازار سرمایه
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش منطقه ای پژوهش ها و راه کارهای نوین در حسابداری و مدیریت
- کد COI اختصاصی: NRSAM01_041
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 857
نویسندگان
دانشجویان کارشناسی ارشد حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحق
چکیده
آنچه مسلم است و نسبت به آن اتفاق نظر وجود دارد این است که همه ی قانون گذاران و سرمایه گذاران، متقاضی گزارش های مالی با کیفیت اند زیرا این اعتقاد به صورت گسترده وجود دارد که کیفیت گزارشگریمالی به طور مستقیم بر بازارهای سرمایه اثرگذار است. یعنی موفقیت بازار سرمایه به طور مستقیم به کیفیت شبکه های حسابداری و افشا وابسته است. شبکه های افشایی که بر پایه ی استانداردهای با کیفیت بنا شده اند باعثاعتماد سرمایه گذاران به قابلیت اتکای گزارشگری مالی می شوند. همان طور که می دانیم بدون اعتماد سرمایه گذاران، بازار نمی تواند پیشرفت کند. به عبارتی یکی از پیش شرط های بنیادی برای کسب اطمینان سرمایهگذاران و اعتباردهندگان درجهت فعالیتهای سازنده اقتصادی، تهیه و ارائه اطلاعاتی است که در انجام تصمیم گیری های مالی و اقتصادی با کیفیت بوده تا بتواند مطلوب واقع شود. بنابراین در این مقاله فرصتی شد تا به اینمطلب بپردازیم که عوامل موثر بر مطلوبیت گزارشگری مالی را مورد بحث و بررسی قرار داده و به این مهم برسیم که وجود استانداردهای قوی، باکیفیت و یکپارچه در سر تا سر جهان، باعث رشد سیستم حسابداری خواهد شد. در ادا مه این مطالعه با توجه به محیط داخلی کشورمان به این مسئله پرداختیم که در کشور ما نبایدفقط به ترجمه ی محض استانداردهای کشورهای توسعه یافته بپردازیم بلکه باید با توجه به نیاز و شرایط کشور این استانداردها را در جهت ارتقای بازارهای ما لی ایران تعدیل کنیمکلیدواژه ها
گزارشگری مالی، کیفیت گزارشگری، مطلوبیت گزارشگری مالی، بازار سرمایه، افشا، کیفیت استانداردهای حسابداریمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.