تاثیرMindUP (ذهنیت) بر رفتارهای کلاسی دانش آموزان دبستانی: مطالعه آزمایشی طراحی تک موردی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: ICMHSR14_250
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی علوم تربیتی
کارشناسی ارشد تاریخ
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
چکیده
اهداف : MindUP برنامه یادگیری اجتماعی-عاطفی مبتنی بر ذهن آگاهی که برای اجرا توسط معلمان در محیط های مدرسه انجام می شود. هدف از این مطالعه آزمایشی بررسی این است که آیا MindUP می تواند به طور موثر رفتار کلاسی دانش آموزان با چالش های رفتاری در کلاس های آموزش عمومی را بهبود دهد. مطالعه فرضیه ها عبارتند از: پس از دریافت مداخله، دانش آموزان رفتارهای مثبت کلاسی مکررتری شامل رفتارهای فعال و غیرفعال در حین انجام وظیفه را نشان خواهند داد، و رفتارهای منفی کلاس درس کمتر از جمله هم رفتارهای مخرب خارج از تکلیف و هم رفتارهای غیر مخرب خارج از تکلیف.روش بررسی: در این مطالعه از طرح تک موردی استفاده شد. جمع آوری داده های اولیه از طریق مستقیم مشاهده رفتاری ۱۱ دانش آموز کلاس پنجم در محیط طبیعی کلاس درس انجام شد. نتایج درمان شامل رفتارهای مثبت کلاس درس (رفتارهای فعال حین تکلیف و رفتارهای منفعل در حین انجام تکلیف) و رفتارهای منفی کلاس درس بود (رفتارهای مخرب خارج از تکلیف و رفتارهای غیر مخرب خارج از تکلیف).تجزیه و تحلیل بصری، درصد تجزیه و تحلیل داده های غیر همپوشان، و تجزیه و تحلیل چند سطحی برای بررسی اثرات درمان انجام شد.یافته ها: نتایج آنالیز به طور پیوسته تغییراتی در رفتارهای منفعل در حین کار و رفتارهای غیر مخرب خارج از کار را نشان داد. رفتارها در جهت مورد انتظار - افزایش رفتارهای منفعل در حین انجام وظیفه و کاهش در رفتارهای غیر مخرب رفتارهای خارج از وظیفه با این حال، بر خلاف فرضیه، رفتارهای فعال در حین انجام وظیفه در طول مداخله کاهش یافت و مراحل پیگیری هیچ تغییر قابل توجهی در رفتارهای مخرب خارج از وظیفه یافت نشد.نتیجهگیری : MindUP در افزایش موثر رفتارهای منفعل در حین کار دانشآموزان دبستانی و کاهش رفتارهای غیر مخرب خارجاز تکلیف امیدوارکننده بود. با این حال، تاثیر غیرمنتظره ای را بر روی رفتارهای فعال در حین انجام تکلیف و هیچ تاثیری بر رفتارهایمخرب خارج از تکلیف را نشان داد. مفاهیم برای تمرین و تحقیقات آینده ارائه شده است .کلیدواژه ها
مقالات مرتبط جدید
- آشنایی با هنر تمدن های باستانی و حوزه های فرهنگی
- بررسی فرهنگ و پوشش روستای گازار از توابع استان خراسان جنوبی
- مطالعه هنر دست افریده پته دوزی استان کرمان به عنوان بخشی از گنجینه فرهنگ و هنر بومی
- رنگ و نماد در زیورآلات بومی زنان قشقایی
- آیکونولوژی نقوش ایزدبانوان و گیاهان (انار، نیلوفر، خرما) بر روی سنجاقهای مفرغی مدور لرستان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.