مطالعه تجربی و طراحی الگوی فرهنگ خدمات مدیریتی در سازمانهای دولتی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات پیشرفته در مدیریت کارآفرینی و کسب و کارهای دانش بنیان
  • کد COI اختصاصی: BUSINESSCONF01_008
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 63
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا محمودی فرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی ( و مدرس دانشگاهها)، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه شاهد، تهران، ایران،

علی ملکی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق مخابرات، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، تهران، ایران،

چکیده

تلاش برای اطمینان یافتن از محیط کار ایمن و ایمنی برای کارگران و کارمندان، به جزیی ضروری به منظور دست یافتن به تعالی سازمانی در سازمانهای مدرن و پیشرفته تبدیل گردیده است. برنامههای ایمنی و بهداشت شغلی ۱ به جذب نمودن و حفظ نیروی کار و شایستگی های انسانی کمک مینماید و در نتیجه عملکرد عملیاتی و سازمانی این سازمانها را بهبود می بخشد و بالاتر میبرد . سیستم مدیریت کیفیت جامع۲ در واقع، نوعی فلسفه ی مدیریتی به حساب میآید که به وسیله ی سازمانهای موفق به منظور دست یافتن به عملکرد تجاری پایدار اتخاذ گردیده است. این تحقیق با هدف ارزیابی، بررسی و مرور مقالات و پژوهشهای اخیر انجام شده در ارتباط با ادبیات این تحقیق، سطح اجرای مدیریت کیفیت جامع و ایمنی و بهداشت شغلی در سازمانهای کشور لهستان و بررسی رابطه میان انواع شیوههای مدیریت کیفیت جامع و عملکرد ایمنی و بهداشت شغلی به رشته ی تحریر درآمده است. دادههای موجود در مقالات بررسی شده، از تعدادی سازمان تصادفی در دوره نوامبر تا دسامبر ۲۰۲۲ جمع آوری گردیدند. بر اساس نمونهای از ۹۰ پاسخ معتبر، نتایج تجربی به دست آمده از مقالات بررسی شده از طریق تجزیه و تحلیل آماری توصیفی و پیشرفته همگی نشان میدهند، شیوههای TQM و OHS بهشدت در سازمانهای لهستان اجرا میشوند؛ همچنین در این مقاله بررسی روابط میان نظارت، کیفیت، رضایت از ارزیابی عملکرد و جابجایی کارکنان انجام میگیرد؛ این نقش تعدیلکننده حمایت سازمانی درک شده در این روابط را در زمینه های مختلف انواع مراقبتهای بهداشتی روستایی در سطح کشور لهستان بررسی مینماید.

کلیدواژه ها

ایمنی و بهداشت شغلی، TQM، OSH، سازمانهای لهستان، پشتیبانی سازمانی، الگوی فرهنگ، سازمانهای دولتی، خدمات مدیریتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.