سیستم کارآمد پشتیبانی مراقبت های بهداشتی بلادرنگ مبتنی بر لبه در انرژی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: همایش ملی نوآوری و تحقیق در مهندسی برق، کامپیوتر، مکانیک، مکاترونیک و هوافضای ایران
  • کد COI اختصاصی: ECMMAC01_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 175
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نوید شهرکی قدیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)

مرتضی نیکوقدم

دانشیار گروه کامپیوتر دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)

مینا دهقانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع)

چکیده

استفاده فراگیر از دستگاه های پوشیدنی اینترنت اشیاء (wIoT) فرصتی عالی برای سیستم نظارت از راه دور سلامت ایجاد کرده است تا خدمات مهمی مانند مراقبت های پیشگیرانه و مداخله زودهنگام را برای جمعیت های در معرض خطر ارائه دهد. الگوی لبه-ابر می تواند محاسبات پیچیده مورد نیاز در ارائه این خدمات را به طور موثر نشان دهد. اما چالش در تلاش آن در ترکیب هوشمندی در دستگاه های لبه نهفته است. با سیل در دسترس بودن داده ها، روش های یادگیری عمیق برای به دست آوردن عملکرد کافی در برنامه های مراقبت های بهداشتی بسیار امیدوار کننده هستند. از آنجایی که دستگاه های لبه از نظر قابلیت محاسباتی و مصرف انرژی در منابع محدود هستند، راه اندازی خدمات یادگیری عمیق از ابر به لبه نیازمند مقابله موثر با نیازهای محاسباتی و انرژی گزاف چارچوب های یادگیری عمیق است. در این فصل، یک سیستم پشتیبانی مراقبت بهداشتی مبتنی بر لبه هوشمند با کارآمدی انرژی (EESE-HSS) برای بیماران دیابتی مبتلا به بیماری قلبی عروقی پیشنهاد شده است. الگو لبه-ابر پیشنهادی از یک معماری محاسباتی سلسله مراتبی برای اعمال تشخیص سریع در مواقع اضطراری استفاده می کند. چارچوب هوشمند گنجانده شده در لبه نیز به شیوه ای موثر از نظر انرژی ساخته شده است. بنابراین، سیستم حمایت از مراقبت های بهداشتی پیشنهادی از نظر کارایی انرژی و کاهش تاخیر کارایی بهتری دارد. این باعث می شود که تشخیص سقوط در بیماران دیابتی مبتلا به بیماری های قلبی عروقی که در معرض خطر حمله قلبی، سکته مغزی، نارسایی قلبی و سایر بیماری های شریر هستند، بسیار مفید باشد.

کلیدواژه ها

سیستم مراقبت بهداشتی، انرژی کارآمد، اینترنت اشیاء، محاسبات لبه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.