بررسی افزایش خدمات کار خود که در اختیار تحدیدی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی پژوهش های شاخص در مدیریت، حسابداری، بانکداری و اقتصاد
- کد COI اختصاصی: AMEC04_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی ارشد حسابداری،دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی،دانشگاه شهید چمران اهواز،ایران
چکیده
بررسی افزایش خدمات کار خود که در اختیار تحدیدی بررسی میشود واحد تجاری برای بدست آوردن سود بیشتراغلب دربیش از یک منطقه به امر تجارت اشتغال می ورزندو لذا برای عرضه محصولات خود در بازار مختلف (اعم از داخل و خارجکشور) اقدام به تاسیس واحدهایی می نمایند پیشرفت اجرای عملیات حسابداری اطلاعات بدست آمده را ارزیابی کند که به طورکلی, شعبه به واحدی اطلاق می شود که در محلی دور از محل مرکز اصلی شرکت که از این واقع گردیده و به نگهداری و فروشکالاها و ارایه خدمات و وصول مطالبات از مشتریان مبادرت می ورزد. افزایش خدمات کار خود که در اختیار تحدیدی هزینههای سرانه تولید مواد برای سنجش متغییر صورتهای مالی موسسه از ۱۱) امتیازهای متعلق به هر موسسه استفاده می شود.بررسی سود حسابداری بر ارائه صورتهای مالی موسسه که از سود از سال های ۱۴۰۲-۱۳۹۸ مربوط به ۱۱ موسسه برتر بورساستفاده شده است. بدون توجه به ماهیت مبادلات تجاری»هر شعبه معمولا یک مدیر شعبه دارد که پیشرفت اجرای عملیاتحسابداری اطلاعات بدست آمده را در چارچوب دستور العمل های صادره از سوی اداره مرکزی نسبت به انجام عملیات تجاریاقدام می نماید.بین افزایش خدمات کار خود که در اختیار تحدیدی رابطه معنا دار وجود دارد.کلیدواژه ها
اختیار تحدیدی، خدمات کار، تولید مواد، مدیریت موسسه، بودجه موسسهمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.