مدلسازی دو و سه بعدی دادههای گرانیسنجی منطقه قشم به منظور شناسایی مناطق تکتونیکی وساختارهای نفتی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس مهندسی معدن ایران
- کد COI اختصاصی: IMEC04_059
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 692
نویسندگان
دانشجوی دکتری مهندسی معدن گرایشاکتشاف، دانشگاه آزاد اسلامی واحد عل
استاد، دانشکده معدن، پردیسدانشکدههای فنی، دانشگاه تهران
بخش اکتشاف، شرکت ملی نفت ایران، صندوق پستی ۱۰۶۵
استاد، دانشکده مهندسی معدن و متالورژی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
به منظور مطالعه وضعیت تکتونیکی و شناسایی تلههای نفتی احتمالی، عملیات گرانیسنجی در سواحل و آبهای کم عمق غرب جزیره قشم تا جزیره هرمز و سواحل شمالی آن از سرخون تا لتیدان در یک شبکه منظم با فاصله یک کیلومتری انجامشد. پس از اعمال تصحیحات لازم و پردازشهای اولیه، به کمک فیلترهای مختلف اثرات ناحیهای از دادههای گرانی بوگه حذف و نقشه آنومالی باقیمانده گرانی منطقه تهیه شد. مدلسازی دادهها برای تعیین پارامترهای هندسی ساختارها و تلههای نفتی احتمالی به کمک نرمافزارModelvision Pro انجام شد. نتایج تفکیک آنومالیها و مدلسازی توانست 5 آنومالی منفی را مشخص نماید که ناشی از نفوذ و بالا آمدگی نمک در منطقه میباشد. بعلاوه، با انجام مدلسازی، عمق آنومالیهای منفی برآورد شده و نوع و وضعیت ساختارهای منطقه مشخص گردید. نتایج حاصل از تحقیق حاضر میتواند اطلاعات مفیدی را در باره تلههای نفتی احتمالی و وضعیت تکتونیکی منطقه فراهم سازدکلیدواژه ها
مدلسازی دو و سه بعدی، گرانیسنجی، قشم، نفوذ نمکModelvision Pro تله نفتیمقالات مرتبط جدید
- بررسی روند تغییرات ایزوتوپ های پایدار کربن سازند سروک مرتبط با OAF۲ در یکی از میادین نفتی دشت آبادان، جنوب غرب ایران
- تکامل دیاژنتیکی کرتاسه فوقانی توالی کربناته (سازند سروک) در دشت آبادان ، ایران: شواهدی از پتروگرافی، داده های ایزوتوپی عنصری، پایدار و استرانسیوم
- بررسی ارزیابی فنی واقتصادی معدن کرومیت علی اباد با استفاده از نرم افزار کامفار
- بررسی خردایش حاصل از انفجار با استفاده از الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی: معدن آهک کارخانه سیمان جوین)
- بهینه سازی الگوهای حفاری و انفجار با استفاده از روش های تجربی در معادن روباز مطالعه موردی: (معدن سنگ آهن توت الماس کویر حدید)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.