واکاوی حقوقی سازوکارمدیریت بحران با نگاهی به قانون مدیریت بحران کشورمصوب ۱۳۹۸

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CUCONF11_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 72
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نصرت الله صابری

استادیار مدعو دانشگاه آزاد اسلامی ساوه ، وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری مرکز

لاله روزبهی

کارشناس ارشد حقوق ثبت اسناد و املاک، دانشگاه آزاد اسلامی ساوه

چکیده

شاید رساترین تعریف برای بحران آن باشد که اذعان کنیم حادثه ای است که ممکن است به دست بشر یا بطور طبیعی و بصورت ناگهانی واقع شده و موجب بروز تنگنا، سختی و خسران بر جامعه انسانی شود ومرتفع نمودن آن مستلزم اقدامات فوری ، اساسی و هماهنگ است که می طلبد با مدیریتی هم سو و یک پارچه و به کارگیری کلیه امکانات داخلی و گاهی بین المللی محقق گردد،که درنظام حقوقی جدید به آن مدیریت بحران گویند. در این راستا رعایت و خرق قواعدی که هست یا تدوین مقررات لازم در زمینه مدیریت بحران شهری میتواند تا حدود زیادی به کاهش آلام معنوی و مادی جامعه ی آسیب دیده یاری رساند بنابراین بایسته های حقوقی تدوین قوانین کارا و روز آمد و آموزش همگانی در کلیه سطوح و استفاده از تجارب سایر کشورها در مقابله با بحران های شهری در کنار برنامه ای مدون در سبک و سیاق ساختار شهری ، میتواند از یافته های این پژوهش تلقی گردد.

کلیدواژه ها

بحران شهری ، قانون ، مدیریت بحران ، تنقیح قوانین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.