مدل علی اعتماد سازمانی بر اساس فضلیت سازمانی و اخلاق کاری اسلامی با نقش واسطه ای جو اخلاقی در مدیران مدارس شهر کرمانشاه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی تازه های روانشناختی کاربردی
  • کد COI اختصاصی: NCFRFA01_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 65
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره باقلی

سطح دو حوزه، حوزه امام خمینی

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی مدل علی اعتماد سازمانی بر اساس فضلیت سازمانی و اخلاق کاری اسلامی با نقش واسطه ای جو اخلاقی در مدیرانمدارس شهر کرمانشاه انجام شد. جامعه آماری شامل کلیه مدیران دوره متوسطه شهر کرمانشاه در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ بود که ۱۵۰ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزارهای پژوهش، پرسشنامه های فضیلت سازمانی کامرون و همکاران (۲۰۰۴)، اعتماد سازمانی یو و کاناواتاناچایی (۲۰۰۲)، اخلاق اسلامی کاری درویش یوسف (۲۰۰۱) و جو اخلاقی ویکتور و کولن (۱۹۹۷) بود. داده ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و بوت استراپ از طریق نرم افزارهای SPSS و AMOS تجزیه و تحلیل شدند (۰۵/۰> P). یافته ها حاکی از برازش مناسب مدل بوده و ارتباط مستقیم فضیلت سازمانی و اخلاق کاری اسلامی با اعتماد سازمانی معنادار بود. ارتباط غیرمستقیم فضیلت سازمانی و اخلاق کاری اسلامی با اعتماد سازمانی با جو اخلاقی از طریق میانجی گری جو اخلاقی به دلیل آن که حد بالا و پایین آن ها بیرون از دامنه صفر قرار دارد معنادار می باشد.

کلیدواژه ها

اخلاق کاری اسلامی، اعتماد سازمانی، جو اخلاقی، فضیلت سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.