تعیین اندازه نانوذرات در روش پراکندگی نور دینامیکی پویا: مطالعه مروری

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش تجهیزات و مواد آزمایشگاهی صنعت نفت
  • کد COI اختصاصی: IRANLABCO03_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 63
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نگار انجمنی ورمونی

دپارتمان مهندسی شیمی ، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل ، ایران

گیتی بهبودی

دپارتمان مهندسی شیمی ، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل ، ایران

علی نعمت اله زاده

دپارتمان مهندسی شیمی ، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل ، ایران

عزیز باباپور

دپارتمان مهندسی شیمی ، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل ، ایران

چکیده

تعیین اندازه ی ذرات یکی از نیازهای مهم در صنعت و بیوتکنولوژی به شمار می رود و شناسایی کافی نانوذراتبرای توسعه نانوفرمولاسیون ها از اهمیت بالایی برخوردار است . تعیین اندازه ذرات برای شناسایی مناسب نانوذرات ضروری است . پراکندگی نور دینامیکی یک تکنیک اندازه گیری نوری برای توصیف سیستم های نانو ذرات است . یکی از عمومی ترین روش ها برای تعیین توزیع اندازه ذرات است . اندازه گیری های پراکندگی دینامیک نور۱(DLS) به عنوانابزار ساده، آسان و قابل تکرار برای تعیین اندازه ذرات محبوبیت پیدا کرده اند. در این روش الگوریتم های متفاوتی برای تعیین اندازه و توزیع اندازه ذرات وجود دارد، که با توجه به دقت مورد نیاز و همچنین نمونه ی مورد آزمایش انتخاب می شوند. نانوتکنولوژی با ابعاد کمتر از ۱۰۰ نانومتر سروکار دارد. بنابراین ، اندازه گیری مناسب برای این زمینه اهمیت دارد. خواص فیزیک وشیمیایی نانومواد به بررسی رفتار آنها در محیط زیست کمک می کند. از این رو، شناسایی کافی نانوذرات به منظور به دست آوردن دادههای قابل اعتماد با خروجی بالا ضروری است . در این پژوهش ، مروری بر نظریه ی پراکندگی نور دینامیکی و الگوریتم های متداول تعیین اندازه ذرات انجام شده است .

کلیدواژه ها

نانوذرات- پراکندگی نور دینامیکی - نانوتکنولوژی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.