بررسی تفاوت بین دستگاه صفحه نیرو و دستگاه فوت اسکن

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: سومین همایش تجهیزات و مواد آزمایشگاهی صنعت نفت
  • کد COI اختصاصی: IRANLABCO03_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 221
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهروز حیدری

دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی ، گروه فیزیولوژی ورزشی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل ، ایران

حامد شیخ علیزاده

دانشجوی دکتری بیومکانیک ورزشی ، گروه مدیریت و بیومکانیک ورزشی ، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ، دانشگاه محقق اردبیلی ، اردبیل ، ایران

چکیده

زمینه و هدف: انتخاب دستگاه مناسب برای پژوهش مورد نیاز همگان می باشد خصوصا اگر تشابهاتی بین دستگاه ها وجود داشته باشد. هدف ازاین پژوهش بررسی تفاوت بین دستگاه صفحه نیرو و دستگاه فوت اسکن است .روش بررسی : مطالعه حاضر یک مطالعه مروری توصیفی است که در آن جمع آوری اطلاعات از طریق جستجو در مجلات داخلی ، پایان نامه ها، و کتاب ها، به زبان فارسی و انگلیسی و با استفاده از کلمات کلیدی صفحه نیرو، فورس پلیت ، فوت اسکن ، فشارکف پایی صورت گرفت . مقالات از بانک های اطلاعاتی از قبیل SID (پایگاه جهاد دانشگاهی )، Magiran، Irandoc، Pubmed، و سیویلیکا انتخاب شدند.یافته ها: نرم افزارهای مختلفی برای انجام محاسبات نیروهای عکس العمل ثبت شده توسط صفحه نیرو وجود دارد. به عنوان مثال در صفحه نیرو Kistler، از نرم افزار BioWare جهت ثبت و تحلیل داده ها در گرایش های مختلف بیومکانیک استفاده می شود. یکی از نرم افزارها جهت ثبت و تحلیل داده های دستگاه فوت اسکن ، نرم افزار Footscan ۷ USB۲ gait software می باشد. این نرم افزار مقادیر فشار کف پایی را در نقاطمختلف پا به صورت گرافیکی و دیجیتالی مورد اندازه گیری قرار می دهد.نتیجه گیری : با توجه به موارد ذکر شده برای دستگاه های صفحه نیرو و فوت اسکن می توان اینگونه گفت که پژوهشگر زمانی که نیاز به نیروها، گشتاور و مرکز فشار دارد می تواند برای تحقیق خود از دستگاه صفحه نیرو استفاده نماید. در مقابل زمانی که پژوهشگر نیاز به فشار های وارده بر پا و تفکیک نقاط هر کدام از آنها را دارد بهترین گزینه برای پژوهش استفاده از دستگاه فوت اسکن خواهد بود.

کلیدواژه ها

صفحه نیرو، نیروسنج ، فشارکف پایی ، فوت اسکن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.