بررسی تاثیر مشتری گرایی بر نوآوری محصول با توجه به نقش میانجی قابلیت فناوری (مورد مطالعه: کارکنان شهرداری منطقه ۴ مشهد)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی شهری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: URBANPLANING10_222
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 133
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مسعود پورحسن شهری

رئیس اداره درآمدهای عمومی شهرداری منطقه چهار مشهد، مشهد، ایران

مجید نژادحسین

عضو شورا و رئیس کمیسیون عمران حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد، مشهد، ایران

محمد خورشیدی

کارشناس مسئول نوسازی و عمران شهری شهرداری منطقه چهار مشهد، مشهد، ایران

چکیده

در این پژوهش به بررسی تاثیر مشتری گرایی بر نوآوری محصول با توجه به نقش میانجی قابلیت فناوری (مورد مطالعه: کارکنان شهرداری منطقه ۴ مشهد) پرداخته شده است. جامعه آماری این تحقیق کارکنان شهرداری منطقه ۴ مشهد می باشد. با توجه یه اینکه تعداد کارکنان شهرداری منطقه ۴ مشهد ۱۲۰ نفر می باشند بنابراین جامعه محدود است و طبق فرمول کوکران حجم نمونه ۹۱ نفر بدست می آید. در این تحقیق از روش نمونه گیری تصادفی استفاده می شود. روش تحقیق از حیث هدف، تحقیقی کاربردی و از حیث ماهیت از نوع توصیفی- پیمایشی است. برای سنجش متغیرهای پژوهش و گردآوری داده ها از پرسشنامه استاندارد آیدین ( ۲۰۲۰ ) استفاده شد که تعداد ۹۱ پرسشنامه توزیع و تماما جمع آوری گردید. پایایی این ابزار به کمک آلفای کرونباخ و روایی آن به کمک تجزیه و تحلیل عاملی تاییدی بررسی و مورد pls تایید قرار گرفت و تجزیه و تحلیل داده ها در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی انجام شد، در تحلیل توصیفی، با استفاده از نرم افزار انجام شده است. نتایج بدست آمده از پژوهشحاضر بیانگر این است که مشتری گرایی بر قابلیت فناوری و بر نوآوری محصول تاثیر مثبت و معناداری دارد و قابلیت فناوری، مشتری گرایی بر نوآوری محصول را میانجی می کند.

کلیدواژه ها

مشتری گرایی،نوآوری،قابلیت فناوری،کارکنان شهرداری منطقه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.