ارزیابی و رتبه بندی فرآیندهای اجرای مدیریت دانش با استفاده از تکنیک FUZZY AHP
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدل سازی غیر خطی و بهینه سازی
- کد COI اختصاصی: ICNMO01_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1892
نویسندگان
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
دانشجوی کارشناسی ارشد بازاریابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی
چکیده
در تئوری و عمل مدیریت معاصر، دانش به عنوان مهم ترین دارایی سازمان در نظر گرفته می شود. از این رو مدیریت دانش نقشی بسیار کلیدی در موفقیت هر سازمان ایفا می کند. تحقیق حاضر با هدف بررسی و اولوی تبندیفرآیندهای اجرای مدیریت دانش انجام گرفته است. روش تحقیق حاضر پیمایشی است و داده ها با استفاده از پرسش نامه که بر اساس مدل مفهومی، طراحی و در اختیار خبرگان(اساتید رشته ی مدیریت در دانشگاه های استانمازندران) قرار گرفته، گردآوری شده است. عوامل مورد بررسی تحت عنوان پنج شاخص اکتساب و جذب دانش، خلق و توسعه دانش، کدبندی دانش، ذخیره و نگهداری دانش و توزیع،تسهیم و انتقال دانش و گزینه های مربوط به آن ها مشخص گردید هاند. نتایج به دست آمده از تجزیه و تحلیل داده ها با تکنیکFUZZY - AHP حاکی از آناست که مهم ترین شاخص ها در اجرای مدیریت دانش در سازمان به ترتیب اولویت عبارتند از: ذخیره و نگهداری دانش، خلق و توسعه دانش، توزیع،تسهیم و انتقال دانش، اکتساب و جذب دانش و نهایتا کدبندی دانش و هم چنین مشخص گردید که مهم ترین گزینه ها در اجرای فرآیندهای دانش به ترتیب انگیزش و سیستم پاداش دهی، خریداری دانش جدید، میزان شرکت در انجمن ها و دوره های آموزشی و همکاری با دانشگاه ها و سایر مراکز علمی و ایجاد فرصت مطالعاتی می باشدکلیدواژه ها
مدیریت دانش، تکنیکAHP فازی، دانش، دانش ضمنی، دانش آشکارمقالات مرتبط جدید
- رتبه بندی فاکتورهای اساسی در ایمنی و امنیت مواد غذایی در زنجیره تأمین با روش BWM در ایران
- ارائه الگوی پیاده سازی سیستم QA/QC در ساخت ساختمان های سبز و اولویت بندی عوامل با استفاده از روش دیمتل و تحلیل AHP (مطالعه موردی شهر کرج)
- کاربرد محاسبات خاکستری در مدل سازی ریاضی
- اولین کنفرانس ملی مدل سازی ریاضی و رو ش های محاسباتی در علوم و مهندسی مدل های حمل و نقل با ساختار مسئله چند انتخابی
- احراز هویت در تلفن های همراه هوشمند از طریق شناسایی هندسه دست بدون تماس مبتنی بر شناسایی رنگ پوست و استخراج ویژگی های بیومتریک
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.