رابطه بین رضایت شغلی و بهره وری کارکنان شاغل در سازمان عمران شهرداری شیراز

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی توسعه علوم فناوریهای نوین در مدیریت، حسابداری و کامپیوتر
  • کد COI اختصاصی: IVCONF06_081
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 63
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر خالقی

کارشناس اجرایی سازمان عمران شهرداری شیراز

محمدجواد بابانژاد

کارشناس نقشه برداری سازمان عمران شهرداری شیراز

حمید فرمانی

کارشناس اجرایی سازمان عمران شهرداری شیراز

چکیده

رضایت شغلی فعالیتی است میان رشته ای که دیدگا ه های روانشناختی اجتماعی، جامعه شناختی، اقتصادی، علوم سیاسی و تربیتی، هر کدام به سهم خود به آن پرداخته اند. هدف از انجام این تحقیق بررسی رابطه بین رضایت شغلی و بهر ه وری کارکنان شاغل در سازمان عمران شهرداری شیراز است. تحقیق حاضر از لحاظ تقسیم بندی بر مبنای هدف، از نوع کاربردی بوده و برای انجام آن از روش تحقیق توصیفی – همبستگی استفاده شده است. جامعه آماری شامل ۴۹۶ نفر از کارکنان شاغل در سازمان عمران میباشد. حجم نمونه مطابق جدول مورگان ۲۱۷ نفر بوده که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری پرسشنامه میباشد که شامل، پرسشنامه استاندارد ۳۳ سوالی رضایت شغلی و ۲۰ سوالی بهروری می باشد. نتایج حاصل از تحقیق نشان میدهد، با توجه به اینکه T محاسبه شده در مولفه بهر ه وری و رضایت شغلی با درجه آزادی ۲۱۶ بصورت دو دامنه در سطح ۰/۰۵ بزرگتر از مقدار بحران (۱/۹۶)t می باشد، بهروری کل و رضایت شغلی کارکنان در حد بالاتر از متوسط قرار دارد. در ضمن ضرایب همبستگی مشاهده شده نشان دهنده رابطه مثبت و معنادار در بین رضایت شغلی با بهره وری نیروی انسانی با مقدار(r=۰/۵۱۹) می باشد. در نتیجه می توان گفت با افزایش رضایت شغلی افراد نمونه، میزان بهره وری آنها افزایش می یابد. نتیجه گیری: با بکارگیری استراتژی و برنامه ریزی مناسب سطح رضایت شغلی و بهر ه وری کارکنان که درحد بالایی قرار دارد را حفظ نموده و در جهت بالاتر بردن آن اقدامات اساسی تری انجام گیرد.

کلیدواژه ها

رضایت شغلی، بهره وری، سازمان عمران، شهرداری شیراز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.