بررسی جایگاه شبکه ملی شاد در بهبود میزان یادگیری دانش اموزان و راهبردهای در جهت بهبود فرایند های یاددهی و یادگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
  • کد COI اختصاصی: FSCH02_310
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 121
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سهیلا چاوله

کارشناسی ارشد حسابداری

مرتضی زهرائی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی

چکیده

آموزش یکی از مهمترین مولفه های دنیای پیشرفته و زندگی بشر است و در رشد و تعالی زندگی فردی و اجتماعی انسان جایگاه ارزشمندی دارد. آموزش و پرورش مستقیما در تحول و پیشرفت جامعه در ابعاد مختلف فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و حتی سلامت روان جامعه نقش بسزایی دارد؛ بنابراین ، ضعف و قوت این نهاد، به ضعف یا پیشرفت جامعه منجر میشود. امروزه به لطف فناوری های اطلاعات و ارتباطات، امکان دسترسی به آموزش را متناسب با نیاز انسان محقق ساخته است . با توسعه ی روزافزون ارتباطات در سطح جهان و وجود امکانات ارتباطی نظیر اینترنت ، گسترش شبکه های اجتماعی و فناوری رایانه ای ، آموزش، ارزان تر و در دسترس همگان قرار دارد. پتانسیل ارتباطات سمعی و بصری فناوری اطلاعات از طریق استفاده از ابزارها و راه های جایگزین برای آموزشی فراتر از مرزهای مدارس سنتی از اهمیت بسزایی برخوردار است . دانش آموزان نیز از این قاعده مستثنی نیستند و فضای مجازی در میان آن ها از محبوبیت زیادی برخوردار است . لذا اگر از این فضا به درستی استفاده شود به ارتقا سطح علمی دانش آموزان کمک بسیاری می شود که این روش موجب افزایش سرعت یادگیری شده و مدت زمان به یادسپاری مطالب را در ذهن افزایش می دهد. همچنین باعث صرفه جویی در زمان کلاس می شود. وقتی دانش آموزی به هردلیلی نتوانسته است درکلاس حضور یابد از درس عقب نماند و فایل ها و فعالیت هایی که معلم ازطریق این فضا به اشتراک گذاشته را مطالعه و گوش دهد. به همین دلیل آموزش مجازی از تاثیرگذارترین روش ها درحال حاضر است . بنابراین هدف از انجام این پژوهش بررسی بررسی جایگاه شبکه ملی شاد در بهبود میزان یادگیری دانش اموزان و راهبردهای در جهت بهبود فرایند های یاددهی و یادگیری می باشد .

کلیدواژه ها

برنامه شاد، یادگیری ، دانش آموزان، سنتز پژوهی .

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.