بررسی شیوههای مهارت آموزی و مهارتمحوری در نظام آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_198
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 250
نویسندگان
کارشناسی ارشد، ریاضی محض ، دانشگاه گیلان
کارشناسی ارشد، آموزش ریاضی ، دانشگاه آزاد اسلامی
کارشناسی ارشد، زبان و ادبیات فارسی ، دانشگاه پیام نور
چکیده
هدف از پژوهش حاضر »بررسی شیوههای مهارتآموزی و مهارتمحوری در نظام آموزش و پرورش بر مبنای سند تحول بنیادین « می باشد. روش پژوهش حاضر از نوع کیفی بوده و شیوه گردآوری دادهها نیز مبتنی بر شیوه کتابخانه ای و اسنادی می باشد که این دادههای به دست آمده با رویکرد توصیفی - تحلیلی در راستای رسیدن به موضوع پژوهش حاضر مورد تحلیل قرار گرفته است . مهارتهای زندگی مهارتهایی شخصی و اجتماعی هستند که انسانها، به ویژه کودکان و نوجوانان، باید آنها را یاد بگیرند تا بتوانند در ارتباط با خود و دیگران و اجتماع به طور موثر و مسئولانه عمل کنند . در همین راستا یافته های پژوهش حاضر حاکی از آن است که بایستی نوجوانان را کمک کرد تا ویژگی های اصلی شخصیت و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسند و فشارها و دلهرههای خود را تشخیص دهند. انتقاد مهمی که به تعلیم و تربیت رایج وارد شده، این است که به برخی مهارتها و تنها بر بعد شناختی یا به عبارت دیگر سوادآموزی تمرکز شده و به دیگر ابعاد فکری ، روانی و اجتماعی توجهی نشده است . مهارتهای زندگی را می توانیم از طریق آموزش غیررسمی به نوجوانان آموزش دهیم . آموزش مهارت به نوجوان باید چنان مناسب باشد که نوجوانان بتوانند از خودشان و علایق شان در برابر موقعیت -های سخت زندگی دفاع کنند . عدم آگاهی از استعدادهای خود ، منبع تعارضهای فراوان و شکست های اصلی زندگی انسان استکلیدواژه ها
مهارت محوری ، مهارتآموزی ، دانش آموزان، آموزش و پرورش، سند تحول.مقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.