تاثیر ارتباط اولیا با مدرسه در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_166
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 984
نویسندگان
دانشجوی آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان اراک، اداره آموزش و پرورش ساوه
دانشجوی آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان اراک، اداره آموزش و پرورش ساوه
دانشجوی کارشناسی ارشد، روانشناسی بالینی ، دانشگاه آزاد خمین ، اداره آموزش و پرورش اراک
چکیده
جامعه شناسان و روان شناسان از جمله عوامل مهم بروز مشکل در رفتار فرزندان را تعارض و عدم هماهنگی رفتاری بین پدر و مادر یا والدین با مربیان می شناسند. آنان معتقدند چنان چه رفتارهای پدر و مادر با فرزند در محیط خانواده یا رفتار والدین و مربیان در محیط های خانه و مدرسه در تعارض و تضاد باشند، این تعارض به اختلال رفتاری ، که ناشی از بلاتکلیفی فرد در امر الگوپذیری است ، منجر خواهد شد و عوارض سوء روانی و رفتاری را به دنبال دارد . بر عکس اگر هماهنگی رفتاری والدین با مربیان به وجود آید، علاوه بر ایجاد سازگاری در فرزند ، تقویت رفتارهای مطلوب را نیز موجب می گردد .و به پیشرفت تحصیلی او خواهد انجامید بنابراین تضاد ارزشی بین رفتارهای دانش آموز در خانه و مدرسه ، وجود دارد و یکی از مهمترین راه کارهای کاهش این گونه تضادهای فرهنگی (رفتاری ، اخلاقی و اعتقادی ) ، تعامل بیش تر اولیای خانه با اولیای مدرسه ( از جمله مدیر، معاون و معلم ) است . با بررسی پژوهش های صورت گرفته در زمینه تحصیلی به این اصل پی می بریم که خانواده نقشی مهمی در پیشرفت تحصیلی فرزندان دارد. اکثر پژوهش ها انجام شده از خانواده به عنوان عاملی بسیار مهم در وضعیت تحصیلی فرزندان و پیشرفت آنها در این زمینه یاد کرده اند. از طرف دیگر، نهاد آموزش و پرورش برای تحکیم آموخته ها و تربیت دانش آموزان با انگیزه، به همکاری و مشارکت خانواده نیاز دارد.کلیدواژه ها
تعامل ، مدرسه ، خانوادهمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.