بررسی رابطه بین عوامل استرس زای شغلی با کاهش کارایی معلمان ابتدایی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
- کد COI اختصاصی: FSCH02_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 174
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی مواد، استان آذربایجان شرقی ،شهرستان مرند
کارشناسی ارشد فقه ومعارف حقوق اسامی، استان آذربایجان شرقی ،شهرستان مرند
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی رابطه عوامل استرس زای شغلی با کاهش کارایی معلمان مقطع ابتدایی شهرستان مرند است . تحقیق حاضر به لحاظ هدف کاربردی و روش بررسی آن توصیفیو از نوع همبستگی است . جامعه مورد مطالعه شامل کلیه معلمان مدارس ابتدایی شهرستان مرند است ..که در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ تعداد آنها ۱۴۱ نفر می باشد.حجم نمونهطبق جدول مورگان۱۰۸ نفر و با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی تعیین گردید.ابزار جمع آوری اطلاعات پرسشنامه می باشد. به منظور تعیین پایایی از روش آلفای کرونباخ استفاده شده است که مقدار آلفای آن بیش از ۷/۰ بدست آمده است .تجزیه و تحلیل نتایج در دو سطح آمار توصیفی و استنباطی ( آزمون همبستگی پیرسون و آزمون فریدمن )به وسیله نرم افزار ۲۲spssانجام گرفته است . نتایج این تحقیق حاکی از آن بود که بین عوامل استرس زای شغلی با کاهش کارایی معلمان رابطه وجود دارد نتایج آزمون پیرسون نشان داد که بین عوامل استرس زای چالشی با کاهش کارایی معلمان رابطه منفی و معنادار و بین عوامل استرس زای بازدارنده با کاهش کارایی معلمان رابطه مثبت و معنادار جود دارد . همچنین نتایج آزمون فریدمن بیان گر آن بود که میانگین رتبه ای بین عوامل مختلف استرس زای بازدارنده یکسان نیست به عبارت دیگر عوامل مختلف استرس زای بازدارنده معلمان از اولویت یکسانی برخوردار نبوده اند اما این تفاوت برای عوامل مختلف استرس زای چالشی وجود نداشته است و میانگین رتبه ای بین عوامل مختلف استرس زای چالشی یکسان بوده است .کلیدواژه ها
عوامل استرس زای شغلی ، کاهش کارایی ، معلمان مقطع ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.